Uutinen

Frendylle merkittävä kasvuloikka – Wisdomic liittyy Frendyyn

Tiedote: 1.9.2021

Frendy ja Wisdomic yhdistävät voimansa. Yrityskaupan seurauksena Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto nousee noin 50 miljoonaan euroon ja yhtiö työllistää noin 220 IT-osaajaa.

Wisdomic on noin 60 henkilöä työllistävä suomalainen IT-palveluyritys, jolla on toimipisteet Kaarinassa, Vantaalla ja Seinäjoella sekä konesali Vantaalla. Wisdomicin palveluihin kuuluvat tietoturva-, pilvi-, konesali-, laite- ja käyttäjätukipalvelut sekä infran ylläpito ja valvonta. Yhtiön liikevaihto on noin 15 miljoonaa euroa.

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen kommentoi: ”Olen todella iloinen, että saamme Wisdomicin mukaan Frendyyn jo matkamme alkuvaiheessa. Jo ensi tapaamisista lähtien huomasimme Wisdomicin johdon kanssa, että sekä arvomme että strategiamme kohtaavat ja olemme yhdessä entistä vahvempia Suomen IT-palvelumarkkinoilla. Frendyn tavoitteena on olla valtakunnallisesti paikallinen IT-talo ja Wisdomicin myötä vahvistamme läsnäoloamme erityisesti Länsi- ja Etelä-Suomessa. Odotan innolla, että henkilöstömme pääsevät yhdistämään osaamistaan ja rakentamaan yhtä Frendyä.

Wisdomicin toimitusjohtaja Tomi Makkonen jatkaa: ”Olemme Wisdomicissa toteuttaneet määrätietoisesti kasvustrategiaamme ja tutustuessamme Frendyyn palaset loksahtivat kohdalleen. Pystymme nyt tarjoamaan Wisdomicin asiakkaille entistä paremmin tukea läpi Suomen ja kehittämään henkilöstömme osaamista yhdessä uusien kollegoiden kanssa.”

”Wisdomicilla on pitkä historia Suomen IT-alalla ja yhdistyminen Frendyn kanssa looginen askel Wisdomicin kehityspolulla. Frendynä pystymme pitkällä aikavälillä entistä paremmin kehittämään kilpailukykyämme jatkuvasti muuttuvilla IT-markkinoilla.” toteaa Wisdomicin hallituksen puheenjohtaja Kari Sjöholm.

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakas-, henkilöstö- tai kumppanisuhteisiin; yhdistyvien yritysten tutut yhteyshenkilöt, frendyt, palvelevat teitä jatkossakin. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.