Frendyn IT-vuokralaitteet helpottamassa DocPoint-elokuvafestivaalin järjestelyjä

DocPoint on vuosittain tammi-helmikuun vaihteessa Helsingissä järjestettävä dokumenttielokuviin keskittyvä festivaali. Tapahtuma tuo Suomen ensi-iltaan noin sata kiinnostavaa ajankohtaista elokuvaa kotimaan ja koko maailman dokumenttikattauksesta. Pohjoismaiden toiseksi suurin dokumenttielokuvafestivaali ehtii kuuden tapahtumapäivän aikana kerätä huiman määrän osallistujia – ennen pandemiaa osallistujaluvut nousivat 30 000 henkeen.

Frendyn IT-vuokrauksen kannettavat tietokoneet toivat kaivattua helpotusta tapahtuman järjestelyihin. Vuokralaitteita hyödynnettiin ennakkolipunmyynnissä sekä itse tapahtuman aikana teattereiden lipunmyynnissä ja festivaalikeskuksen infopisteellä.

– Frendyltä vuokratut laitteet antoivat hyvän ja luotettavan pohjan festivaalilippujen myyntiin. Laitteiden vuokraus mahdollisti nopean ja toimivan palvelun, jonka johdosta elokuvatapahtuman vieraat saivat positiivisen asiakaskokemuksen sujuvasta lipunmyynnistä. Vuokraläppäreiden ansiosta työntekijöidemme ja vapaaehtoisten työskentely oli ongelmatonta, kertoo DocPointin lipunmyyntikoordinaattori Lydia Taylerson.

Taylerson kertoo laitteiden toimineen koko tapahtuman ajan erinomaisesti, mikä on erittäin tärkeää nopeatempoisessa työssä. – Oli helpottavaa tietää, että meillä oli tapahtumassa hyvin toimivat tietokoneet, ja jos jotain ongelmia olisikin tullut, olisi teknistä tukea Frendyn puolelta ollut saatavilla.

Tuotantoassistentti Karoliina Virtanen puolestaan kiittelee asiointia Frendy kanssa vaivattomaksi ja mutkattomaksi. – Palvelu ylitti odotuksemme helppoudellaan. Laitteiden toimitus ja nouto onnistuivat hyvin meille sopivana ajankohtana, ja koko lainausprosessi oli erittäin sujuva.

– Ehdottomasti suosittelemme Frendyä kumppaniksi muille tapahtumille, ja mielellämme myös käytämme IT-vuokrauspalvelua tulevissa DocPoint -elokuvafestivaaleissa, kertoo Virtanen haastattelun lopuksi.

 

Kiinnostuitko IT-laitteiden vuokrauksesta? Tutustu Frendyyn IT-laitevuokrauskumppanina.

Kerro meille vuokraustarpeesi, niin laitetaan vuokrauspyörät pyörimään!