Fimpec ja Frendy laajentavat IT-palveluyhteistyötään

Fimpec Group Oy ja Frendyyn kuuluva Isoweli Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen IT-palveluista. Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajenee käsittämään koko konsernin IT-palveluita. Yhtenäisen tietoturvallisen ympäristön rakentaminen tukee konsernin jatkuvaa kasvua.

Fimpec Group Oy ja valtakunnalliseen IT-palvelutalo Frendyyn kuuluva Isoweli Oy ovat allekirjoittaneet yhteistyösopimuksen, joka kattaa monipuolisesti IT-palveluita. Nyt solmittava sopimus on jatkumo pitkälle yhteistyölle, sillä yksi Fimpec Group Oy:n konserniyhtiöistä, Fimpec PMO Oy, on kuulunut Isowelin asiakaskuntaan jo vuosikymmenen ajan. Uuden sopimuksen myötä kumppanuus laajentuu käsittämään koko konsernin IT-palveluita.

Yhteistyösopimus kattaa IT-palveluiden ulkoistuksen, sisältäen muun muassa loppukäyttäjätuen, verkkoympäristöt, palvelinjärjestelmät, ylläpidon ja valvonnan sekä laitetoimitukset. Tärkeä osa sopimusta on yhtenäisen tietoturvallisen ympäristön rakentaminen koko Fimpec Group Oy:n liiketoiminnalle mahdollistamaan konsernin jatkuvaa kasvua.

”Frendyn ja Isowelin näkökulmasta luottamuksen ansaitseminen vahvasti kasvavalta asiakkaalta, jonka ammattitaitoinen henkilöstö tekee vaativaa tietotyötä Suomen terävimmässä kärjessä, on erittäin hieno asia”, iloitsee Isoweli Oy:n liiketoimintajohtaja Kari Paananen ja jatkaa: ”Koemme satoja käyttäjiä käsittävän kokonaisuuden haltuun ottamisen innostavan monipuolisena ja sopivan haastavana kokonaisuutena.”

”Kokemuksemme Fimpec PMO Oy:n kautta on tuonut luottamusta Frendy-yhtiö Isoweli Oy:n toimintaan ja siltä pohjalta oli hyvä lähteä laajentamaan IT-palvelusopimustamme. Vaakakupissa painoi myös Frendy Oy:n ja Isoweli Oy:n laaja verkosto, mikä on tärkeää strategiamme mukaisen kasvun varmistamiseksi”, kommentoi laajentunutta yhteistyötä Fimpec Group Oy:n kehitysjohtaja Frans Jokinen.

 

Lisätiedot:

Frans Jokinen, kehitysjohtaja, Fimpec Group Oy

frans.jokinen@fimpec.com

Puh. +358 45 359 4828

 

Kari Paananen, liiketoimintajohtaja, Isoweli Oy

kari.paananen@isoweli.fi

Puh. +358 44 906 5253

 

Fimpec on projektijohtamiseen ja suunnitteluun erikoistunut huippuosaaja. Toimimme projektikonsulttina niin teollisuuden ja energia-alan suurissa investointihankkeissa kuin erityisasiantuntijana kiinteistö- ja infrasektoreilla. Liikevaihtomme vuonna 2021 oli 30,3 miljoonaa euroa ja työllistämme yli 320 huippuasiantuntijaa Suomessa ja ulkomailla.

Isoweli on vuonna 1999 perustettu IT-alan yritys, joka on osa ulkoistuspalveluyhtiö Frendy Oy:tä. Frendy toimii IT-sektorilla paikallisesti läpi Suomen, ja sen lähes 250 huippuosaajaa 19 paikkakunnalla tarjoavat yrityksille korkean tason teknistä osaamista asiakkaan liiketoiminnan kokonaisvaltaisesti sisäistäen. Frendyn liikevaihto vuonna 2021 oli noin 50 miljoonaa euroa.