Frendy kasvaa jälleen yrityskaupoin ostamalla SuComIT:n osakekannan

Kotimaisia pitkän linjan IT-taloja viime vuonna yhdistänyt Frendy jatkaa vahvaa kasvuaan ostamalla SuComIT:n osakekannan kokonaisuudessaan. Jatkuvan kasvun myötä Frendy pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä leveämmin hartioin ja tarjoamaan moderneimmat IT-palvelut paikallisesti ympäri Suomen – nyt myös Kaakkois-Suomen alueella.

Kun joukko IT:n kärkikavereita yhdisti voimansa kesäkuussa 2021 syntyi Frendy, valtakunnallisesti paikallinen IT-talo. Frendy on olemassa, jotta menestyvien PK-yritysten ei itse tarvitse olla IT-asiantuntijoita. Frendyn tehtävänä on pitää huolta asiakkaidensa liike-elämänlaadusta yhdistämällä bisnesälyä ja teknistä tajua.

SuComIT on suomalainen IT-palveluyritys, jonka juuret ovat Kaakkois-Suomessa toimiston sijaitessa Lappeenrannassa. Yhtiön palvelut ovat yhteneviä Frendyn kanssa, ja tiimin vahvuuteen kuuluu kahdeksan kovan luokan IT-ammattilaista.

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen kommentoi:

”Olemme viimeisen vuoden aikana rakentaneet Frendystä yhtä yhtiötä ja samalla lujittaneet asemiamme suomalaisten pk-yritysten luottokumppanina moderneissa IT-palveluissa. On ollut todellinen ilo huomata, että sekä nykyiset että uudet asiakkaamme arvostavat valtakunnallista paikallisuuttamme, kattavaa palvelutarjoamaamme ja tarpeen tulleen syvääkin osaamista. Frendyn vahvuus on ehdottomasti korkean osaamisen lisäksi paikallisuus – olemme fyysisesti siellä missä asiakkaammekin. Nyt laajenemme Kaakkois-Suomeen Lappeenrantaan ja jatkamme siis määrätietoisesti valitsemallamme tiellä.

On mahtavaa saada SuComIT:n tiimi ja heidän osaamisensa mukaan Frendyyn. Tutustuessamme yhtiön omistajien kanssa huomasimme pian, että sekä arvomaailmamme että strategiset näkemyksemme ovat yhteneviä. Se oli alkusysäys yhdistymisneuvotteluille. Nyt Kaakkois-Suomeen laajentumisen tiimoilta pystymme entistä paremmin täyttämään asiakkaillemme antamamme arvolupaukset sekä lupauksen valtakunnallisesta paikallisuudesta.”

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakas-, henkilöstö- tai kumppanisuhteisiin; yhdistyvien yritysten tutut yhteyshenkilöt palvelevat asiakkaita jatkossakin. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Lisätietoja:

Mikko Peltonen
Toimitusjohtaja, Frendy
+358 40 520 1458 / mikko.peltonen@frendy.fi

 

Frendy lyhyesti:

Liike-elämänlaadusta huolehtiva IT-kaveri

Frendy syntyi vuonna 2021 pitkän linjan IT-yrittäjien huomiosta: Pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet IT-palveluille kasvavat tietotyön lisääntymisen myötä, mutta samanaikaisesti kehittyneimmät IT-palvelut ovat usein vain suurimpien yritysten saatavilla. Frendy täyttää tämän tyhjiön palvellen pieniä ja keskisuuria yrityksiä parhaalla mahdollisella osaamisella ja paikallisella tuella läpi Suomen.

Frendy on muodostunut useasta menestyneestä IT-alan asiantuntijayrityksestä, ja tulevaisuuden kasvussa Frendyä tukee pääomasijoittaja Procuritas. Frendyssä työskentelee noin 360 IT-osaajaa, jotka toimivat 21 paikkakunnalta käsin. Frendyn liikevaihto on noin 66 miljoonaa euroa. Lue lisää: www.frendy.fi