Frendy laittaa hyvän kiertämään

Frendy uusii laitevuokrauksessa käyttämiään iPadeja, ja poistettavat laitteet päätettiin toimittaa Hope ry:n kautta eteenpäin lahjoitettavaksi.

– Saimme idean lahjoittaa vuokrauksesta kiertoon jäävät iPadit ilahduttamaan nuoria, joilla ei itsellä ole mahdollisuutta sellaisia hankkia. On mieltä lämmittävää näin joulun alla olla luomassa digitaalista tasa-arvoa erilaisten perheiden ja eri lähtökohdista tulevien nuorten elämään, iloitsee Mika Virtapelto Frendyltä.

– Koska meiltä ylijäävät iPadit ovat simmillä varustettuja, tuli ajatus tuplata lahjoituksien tuottama ilo, ja pyysimme Telian mukaan. He tarjoavat 3 kk jakson Dataprepaid -liittymää iPadeissa käytettäväksi.

Ja jotta paketti olisi täydellinen, innostui myös C More jakamaan viihdettä lahjoittamalla C More Total+ -palvelua 3 kk verran, Mika hehkuttaa.

Toivomme, että tämä yhteinen lahja tuo huvia ja hyötyä jokaiselle iPadin vastaanottajalle.

Toivoo: Frendy, Telia ja C More


Hope – Yhdessä & Yhteisesti ry

Hope toimii vapaaehtoisvoimin yhdessä yhteiseksi hyväksi. Teemme avullasi todeksi unelmaa siitä, että lapsilla olisi Suomessa tasa-arvoisemmat mahdollisuudet hyvään arkeen. Jaamme vähävaraisille ja kriisin kokeneille perheille konkreettisia vaate- ja tavaralahjoituksia sekä lapsille ja nuorille harrastustukea ja vapaa-ajan elämyksiä.