Frendy mukana NHL-tähtien alulle panemassa All Stars Charity Golf -tapahtumassa

All Stars Charity Golf pelattiin lauantaina 20.8.2022 jälleen Oulun Virpiniemessä. Frendy sai kunnian osallistua tapahtumaan sekä joukkueena että yhteistyökumppanina, ja yhdessä Hope ry:lle lahjoitettavaksi kerättiin taas huikeat 110 334 euroa.

Kuvassa tapahtumaan osallistuneita frendyjä yhdessä Charity Golfin johdon kanssa juhlistamassa päivän saavutusta. Shekkiin kirjoitettua summaa jouduttiin vielä myöhemmin korjata, koska kuvan oton jälkeen vastaanotettiin vielä yksi 3000 euron lahjoitus.

All Stars Charity Golf on saanut alkunsa vuonna 2016 NHL-tähtien Jussi Jokisen ja Pekka Rinteen halusta auttaa vähävaraisia lapsia ja nuoria löytämään liikunnan ilo. Tapahtuma on järjestetty sen jälkeen vuosittain, ja yhteensä rahaa on kerätty liikuntaharrastuksen tukemiseen puoli miljoonaa euroa! Frendy perustajayhtiöihin lukeutuva R-Office on osallistunut tapahtumaan ensimmäisestä vuodesta alkaen.

Frendyn joukkueessa pelasi jääkiekon olympiakultamitalisti Sakari Mannisen lisäksi Frendyn asiakkaita sekä työntekijöitä. Markus Sammalniemi, joka toimii myyjänä Frendyllä, osallistui tapahtumaan ensimmäistä kertaa itse pelaten. Aiempina vuosina hän on toiminut huoltojoukoissa.

– Kaikki olivat mukana loistavalla fiiliksellä, ja osallistujista ja järjestäjistä aivan loisti yhdessä hyvän tekemisen ilo. Pisteenä ii:n päälle saimme viikonlopulle upean sään. Illaksi oli vielä järjestetty yhteinen illallinen ja hyväntekeväisyyshuutokauppa, joka tuotti upean potin lahjoitukseen, Markus hehkuttaa.