Frendyjä töissä ja vapaalla ympäri Suomen

Frendyillä on ystävänpäivä joka päivä!

Kun Ville Korkia-aho muutti Keski-Suomesta takaisin synnyinseudulle pohjanmaan lakeuksille, oli uudella toimistolla vastassa joukko tuttuja työkavereita. Lue, mitä kaikkea jännää Villen maisemanvaihdos pitää sisällään, ja kuinka joustavasti työskentely Frendyssä onnistuu mistä vain Suomen kolkasta!


 

Kanaliiga on rento eSports-firmaliiga, joka kokoaa yhteen samanhenkistä porukkaa matalan kynnyksen harrastuksen pariin. Frendyltä löytyy useampi aktiivinen Kanaliiga-joukkue, joiden jäsenet kilpailevat tosissaan hauskaa pitäen. Tutustu Kanaliigan ihmeelliseen maailmaan!


 

Onko sulla töissä niin hyvä meno, että otat kaveritkin mukaan? Frendyn Jyväskylän toimistolla hyörii lapsuuskavereista muodostunut neljän hengen porukka, jotka työajan lisäksi hengaa edelleen tiiviisti yhdessä myös vapaalla. Tästä Nuts-jengistä olisi kerrottavaa vaikka millä mitalla, mutta nyt pähkinänkuoressa ne oleellisimmat. Tutustu hulvattomaan Frendy-nelikkoon!


 

Millaista on olla työkaveri oman kullan kanssa? Niklas ja Piia ovat vetäneet yhtä köyttä jo parikymmentä vuotta, ja saman työpaikan kynnystä on kulutettu jo lähes saman verran. Mutta mitkä ovat niksit moisen yhteistyön onnistumiseen? – Lue lisää!