IT-talo Frendy kiihdyttää kasvuaan ostamalla Triuvaren osakekannan

Kotimaisia pitkän linjan IT-taloja viime vuonna yhdistänyt Frendy jatkaa vahvaa kasvuaan ostamalla Triuvaren osakekannan kokonaisuudessaan. Frendyyn on liittynyt viime vuoden kesäkuusta lähtien jo 16 menestynyttä IT-alan yritystä. Jatkuvan kasvun myötä Frendy pystyy palvelemaan asiakkaitaan entistä leveämmin hartioin ja tarjoamaan moderneimmat IT-palvelut paikallisesti ympäri Suomen. Frendyn yhteenlaskettu liikevaihto nousee kaupan myötä noin 65 miljoonaan euroon, ja yhtiö työllistää jatkossa noin 350 IT-osaajaa.

Kun joukko IT:n kärkikavereita yhdisti voimansa kesäkuussa 2021 syntyi Frendy, valtakunnallisesti paikallinen IT-talo. Frendy on olemassa, jotta menestyvien PK-yritysten ei itse tarvitse olla IT-asiantuntijoita. Frendyn tehtävänä on pitää huolta asiakkaidensa liike-elämänlaadusta yhdistämällä bisnesälyä ja teknistä tajua.

Noin 50 henkilön Triuvare on suomalainen IT-palveluyritys, jonka juuret ovat Tampereella ja toimistot löytyvät myös Vaasasta, Oulusta ja pääkaupunkiseudulta. Triuvaren palvelut ovat yhteneviä Frendyn kanssa.

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen kommentoi:

”Olemme viimeisen vuoden aikana rakentaneet Frendystä yhtä yhtiötä ja samalla lujittaneet asemiamme suomalaisten pk-yritysten luottokumppanina moderneissa IT-palveluissa. On ollut todellinen ilo huomata, että sekä nykyiset että uudet asiakkaamme arvostavat valtakunnallista paikallisuuttamme, kattavaa palvelutarjoamaamme ja tarpeen tulleen syvääkin osaamista. Frendyn vahvuus on ehdottomasti korkean osaamisen lisäksi paikallisuus – olemme fyysisesti siellä missä asiakkaammekin. Nyt toteutuneiden yrityskauppojen siivittämänä jatkamme määrätietoisesti valitsemallamme tiellä.

Tutustuessamme Triuvaren omistajien kanssa huomasimme nopeasti, että jaamme saman arvomaailman ja näkemyksen asiakaslähtöisen IT-palveluyhtiön strategiasta ja toimintamallista. Odotan innolla, että henkilöstömme pääsevät yhdistämään osaamistaan, kehittämään Frendyä ja tarjoamaan entistä parempia palveluita asiakkaillemme ympäri Suomen. Nyt vahvistamme läsnäoloamme erityisesti Tampereella, Vaasassa ja Oulussa.”

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakas-, henkilöstö- tai kumppanisuhteisiin; yhdistyvien yritysten tutut yhteyshenkilöt palvelevat asiakkaita jatkossakin. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

Lisätietoja:

Mikko Peltonen

Toimitusjohtaja, Frendy

+358 40 520 1458 / mikko.peltonen@frendy.fi

 

Frendy lyhyesti:

Liike-elämänlaadusta huolehtiva IT-kaveri

Frendy syntyi vuonna 2021 pitkän linjan IT-yrittäjien huomiosta: Pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet IT-palveluille kasvavat tietotyön lisääntymisen myötä, mutta samanaikaisesti kehittyneimmät IT-palvelut ovat usein vain suurimpien yritysten saatavilla. Frendy täyttää tämän tyhjiön palvellen pieniä ja keskisuuria yrityksiä parhaalla mahdollisella osaamisella ja paikallisella tuella läpi Suomen.

Frendy on muodostunut useasta menestyneestä IT-alan asiantuntijayrityksestä, ja tulevaisuuden kasvussa Frendyä tukee pääomasijoittaja Procuritas. Frendyssä työskentelee noin 350 IT-osaajaa, jotka toimivat 20 paikkakunnalta käsin. Frendyn liikevaihto on noin 65 miljoonaa euroa. Lue lisää: www.frendy.fi