Tervetuloa ulkoistamaan IT

Toimiva IT on sujuvan tietotyön perusta. Osaava IT-kumppani huolehtii siitä, että yrityksessänne voidaan keskittyä oman työn tekemiseen ilman IT-huolia. IT-ulkoistus on sitä, että asiakasyritys siirtää IT-toiminnoistaan kaiken tai osan IT-palvelukumppanin hoidettavaksi. IT-ulkoistus sopii kaiken kokoisille ja erilaisissa tilanteissa oleville yrityksille. Frendy toimii yritysten IT-kaverina ympäri Suomen.

Tunnista tarve ulkoistaa IT

On tiettyjä merkkejä, jotka paljastavat, että IT-ulkoistus olisi hyvä ratkaisu juuri teille.

Laaja IT-kokonaisuus

 • IT-kokonaisuus on rakennettu pikkuhiljaa tarpeiden kasvaessa ja muuttuessa
 • Käytössä on joukko erilaisia ja eri ikäisiä laitteita, järjestelmiä ja sovelluksia
 • Kokonaisuuden hahmottaminen ja hallitseminen vaatii erikoisosaamista etenkin tietoturvan osalta
 • Ylläpito vaatii aikaa ja tärkeät päivitykset voivat viivästyä ja usein jäävät tekemättä

IT-haasteiden määrä

 • Yksi työarjen suurimpia haasteita on, ettei yrityksen IT mahdollista ja tue työn tekemistä, koska ratkaisut ovat puutteellisia tai ne eivät ole tarkoituksenmukaisia
 • Käyttäjillä on paljon ongelmatilanteita, jotka keskeyttävät työn tekemisen
 • Ongelmien ratkaiseminen vie yrityksenne omia resursseja “oikean” työn tekemisestä

Ennakoimattomat IT-kustannukset

 • Kun IT-kokonaisuus ei ole hallittu, IT aiheuttaa ennakoimattomia kustannuksia
 • Pikakorjausten hintaa on vaikea hallita tai hillitä eikä rikkoutuneen laitteen korvaamista ehditä kilpailuttaa
 • Suunnitelmallisuuden puutteen vuoksi IT:n kehitystyöhön ei ole budjettia

Kuulostaako tutulta? Ota heti yhteyttä meihin!

Frendy tarjoaa kaikki tarvitsemasi IT-ratkaisut

Kun haluat unohtaa IT-huolet ja ulkoista yrityksen IT tai haluamasi kokonaisuus IT-kavereille. Saat meiltä kaikki IT-palvelut palkitusta käyttäjätuesta toimiviin tulostinratkaisuihin – unohtamatta tietoturvaa. Tutustu palveluihimme ja syvenny yrityksen tietoturvaan.

He ulkoistivat IT:n meille

Toimivaa tukea ja vaivattomia laitehankintoja

Sijoitusasunnot.com Group Oyj on vuonna 2011 perustettu jyväskyläläinen kiinteistöalan yritys, joka ostaa ydinliiketoimintanaan kokonaisia kerrostaloja ympäri Suomen. IT-kumppanin etsinnässä vaakakuppi kallistui Frendyn puoleen heti ensimmäisestä tapaamisesta lähtien. Sijoitusasunnot.com:in markkinointipäällikkö Ville Tuure ei peittele tyytyväisyyttään Frendyn asiakkaana. Lue lisää asiakastarinasta >>

IT:n ulkoistaminen Frendylle ratkaisi Kansanopiston IT-ongelmat

Jämsän Kristillisen opiston IT-ympäristössä muutoksen tarve tuli ajankohtaiseksi, kun IT-asioita opetustyönsä ohella hoitavan henkilön jäi väliaikaisesti pois työtehtävistään. Apua tarvittiin monella osa-alueella, ja erityisesti lähi- ja etätuen tarve oli suuri… Lue asiakastarina »

Kaiken kattavaa palvelua helposti

Vuonna 2019 perustettu Frontia Asianajotoimisto Oy kaipasi heti alkuvaiheessa itselleen IT-kumppania, jolta saa kaiken tarvittavan saman katon alta. Frontian COO Tiina Ellisaari oli aiemmissa työpaikoissaan tottunut siihen, että talon sisällä oli IT-tuki, mutta nyt yrityksen henkilöstöstä ei löytynyt tarvittavaa osaamista. Tästä syystä tulevalta IT-kumppanilta toivottiin kaiken kattavaa… Lue asiakastarina »

Kiinnostuitko IT-ulkoistuksesta?

  Sivuston suojaa Google reCAPTCHA. Yksityisyys ja käyttöehdot.

  Lue lisää IT-ulkoistuksesta

  IT-ulkoistuksen lyhyt oppimäärä

  Oletko koskaan tullut ajatelleeksi, että sähköpostipalvelun ostamisessa palveluntarjoajalta on oikeastaan kyse pienimuotoisesta ulkoistamisesta? Lähes jokainen henkilö ja yritys on siis asiaa sen kummemmin tiedostamatta ulkoistanut jotain. Mutta mitä sitten IT-ulkoistus tietoisesti tehtynä ratkaisuna tarkoittaa? Lue blogi.

  Mitä hyötyjä IT-ulkoistus tuo yritykselle?

  Yrityksen pohtiessa IT-ulkoistamista ovat kustannussäästöt usein se hyöty, jota ensisijaisesti lähdetään tavoittelemaan. Ja koska hyvän IT-kumppanin taitoihin lukeutuu kyky stabiloida IT-kuluja, on toive kustannusten pienenemisestä täysin perusteltu… Lue blogi.