Oletko sinä meidän seuraava kaveri?

Oletko korkean tason IT-osaaja, joka ymmärtää teknologian roolin liiketoiminnan menestymisessä? Onko sinulla näkemystä, miten voit parantaa asiakkaidemme liike-elämänlaatua IT-asiantuntemuksesi avulla?

Me Frendyt palvelemme välittömästi, ja annamme arvokkaat ystävänneuvot ripeästi ja suoraviivaisesti. Mitä luulet, sopisitko sinä meidän porukkaan?

Meillä on mukava työskennellä, kun on auttavat työkaverit, mukavat asiakkaat ja mahdollisuus kehittyä osaamistason kasvaessa uusiin työtehtäviin. Parasta työpäivissä on kuulla asiakkaan ilo, kun jokin tietotekninen ongelma on saatu ratkaistua. Kaikkien ei tarvitse osata kaikkea ja IT-asiantuntijana työskennellessä parhautta on, kun tietokoneongelmat eivät ole enää asiakkaiden murheita.

Maarit, IT-asiantuntija

Frendy työpaikkana

Frendy on valtakunnallisesti paikallinen IT-talo, joten löydät toimipisteitämme eri puolilta Suomea. Frendyssä yhdistyvät pienen ja suuren yrityksen parhaat puolet: meidän riveissämme työskentelee maamme parhaat tekijät, ja toimimme eri kokoisilla paikkakunnilla lähellä asiakkaitamme. Emme ole iso ja jähmeä, muttemme myöskään pieni ja puuhasteleva.

6,5 vuotta sitten astuin ensimmäisen kerran toimistomme ovesta sisään harjoittelijana. Tämän jälkeen olen toiminut niin IT-asiantuntijana kuin tiiminvetäjänä ennen etenemistä nykyisiin tehtäviini, jossa vastaan tiimini kanssa järjestelmien kehityksestä ja toteutamme erilaisia muutostöitä niihin liittyen. Paljon olen oppia matkan varrella saanut teknisistä nyansseista aina palveluhallinnan kokonaisuuksiin. Parasta meillä on mahdollisuus itse vaikuttaa omaan työhönsä sekä avoin yhdessä tekemisen ja auttamisen kulttuuri.

Eero, palvelupäällikkö

Avoimet työpaikat

B2B-ratkaisumyyjä

Joustavasti sovittavissa Hakuaika: Avoin toistaiseksi
Hae nyt

IT-järjestelmäasiantuntija

Kemi Hakuaika: Päättyy 31.12.2021
Hae nyt

Etkö löytänyt sinulle sopivaa avointa Frendyn tehtävää? Ei anneta sen hidastaa, jätä meille avoin hakemus!

Pudota tiedostot tähän tai
Sallitut tiedostotyypit: pdf, Max. tiedoston koko: 5 MB.

    Miten voimme parantaa sinun liike-elämänlaatuasi? Soita meille tai laita viestiä lomakkeen kautta

    Frendy-hahmo