Miksi keskittää yrityksen IT-laitehankinnat Frendylle

Frendy | Jani-Petteri Pohjonen

Yrityksen laitehankintojen keskittäminen ja ulkoistaminen IT-kumppanille säästää aikaa, rahaa ja vaivaa. Kuinka nämä säästöt Frendyn laitepalvelun asiakkaille lähemmin tarkasteltuna muodostuvat?

Laitteet laajasta valikoimasta

Frendyn laitepalvelun kautta yrityksen on mahdollista hankkia laajalla skaalalla kaikki tarvitsemansa IT-laitteet. Laadukkaiden toimistotyövälineiden, kuten tietokoneiden ja mobiililaitteiden lisäksi meiltä löytyy ratkaisut neuvottelutiloihin, kamera- ja kulunvalvonnan tarpeisiin sekä digitaaliset mainos- ja infonäytöt.
Toimimme yhteistyössä johtavien laitevalmistajien kanssa, ja laajan tuotevalikoiman ansiosta voimme tarjota aina kuhunkin työtehtävään ja tarpeeseen juuri oikeanlaiset työvälineet.

Vaivaton hankintaprosessi

Olemme tehneet laitteiden hankinta- ja käyttöönottoprosessista asiakkaalle mahdollisimman yksinkertaista. Laitepalveluasiakkaiden käytössä on Frendyn oma verkkokauppa, FrendyShop, jonne asiantuntijamme räätälöivät asiakasyritykselle erikoishinnoitellut vakioidut laitemallit tilausten tekemistä helpottamaan. Uusien laitteiden hankinta on siis vain parin klikkauksen päässä!
Hankinta- ja rahoitustavoista löytyy varmasti jokaiselle yritykselle sopiva malli, kuten Frendy Leasy tai kumppanuusleasing.

Nopea käyttöönotto

Asennustiimimme esiasentaa valitut laitteet ohjelmistoineen mahdollisimman käyttövalmiiksi. Sitten jäljelle jääkin enää laitteiden toimitus suoraan haluttuun osoitteeseen, ja mahdolliset asennuksen viimeistelyt asiantuntijan toimesta etäyhteydellä tai paikan päällä.

Mutkaton tuki ja huolto

Laitteiden käytön aikana ilmenevissä ongelmatilanteissa ja huollon tarpeessa palvelee yhden yhteydenoton periaatteella Frendyn palkittu käyttäjätuki. Hoidamme tarvittaessa asiakkaan puolesta yhteydenpidon ja toimenpiteet kolmannen osapuolen kuten laitevalmistajan kanssa.

Tutustu tarkemmin Frendyn laitepalveluun täältä. Mikäli tarvitset yrityksellesi tunnukset FrendyShopiin, saat tilattua ne kätevästi täältä.

 

Frendyn kanssa mutkattoman työarjen asialla