Liike-elämänlaadusta huolehtiva IT-kaveri

Olemme valtakunnallisesti paikallinen IT-talo, jossa yhdistyvät bisnesäly ja tekninen taju. Meiltä saat koko liike-elämänlaatua parantavan IT:n kirjon samoilta kavereilta, sillä tarjoamme korkean tason teknistä osaamista ja matalan kynnyksen avuliaisuutta.

Tähtäimessä tuottavampi ja turvallisempi tietotyö

  • Säädämme tietotyön tehon ja ilon tappiin oikeilla laitteilla, ohjelmistoilla sekä välittömällä tuella.
  • Varmistamme sujuvan tiimityön, toimivan tekniikan ja hyvät yhteydet yrityksesi eri tasoilla.
  • Huolehdimme puolestasi kaikista tietoturvaan, varmuuskopiointeihin ja IT-riskienhallintaan liittyvistä mutkista.

Ota Frendyt IT-kavereiksesi, niin sisäistämme bisneksesi ja tuomme oikean tekniikan pöytään.

Palvelumme

IT-tuki

Kuten tosikavereilla on tapana, myös me Frendyt olemme läsnä aina, kun sinulla on tilanne päällä. Emme tee itsestämme numeroa, mutta toimimme taustalla myös silloin kun et huomaa. Tavoitat meidät sekä etänä että kasvotusten – tehtävämme on tyynnyttää pienet ja isot IT-kriisit nopeasti, jotta pääset jatkamaan töitäsi.

Verkot & yhteydet

Tietotyö ilman asianmukaisia yhteyksiä saa hyvähermoisimmankin tekijän turhautumaan. Anna meidän toteuttaa yrityksesi tietoverkot leveiden hartioidemme turvaamalla asiantuntijuudella ja lämpimän välittömällä palveluasenteella.

IT-infra & laitteet

IT-hankintojen ostoslista kasvaa digiaikakaudella kuin itsestään. Luottokavereina me Frendyt autamme liikevaihtosi moottoreina käyvien IT-laitteiden elinkaaren hallinnassa. Halutessasi hoidamme niin hankinnat, asennukset, päivitykset, huollot kuin laitteiden kierrätyksenkin.

Pilvipalvelut & konesalikapasiteetti

Mahdollista tiimisi tehokas työskentely liike-elämänlaatua parantavien pilvipalveluiden avulla. Meidän roolimme on varmistaa, että arjessa tarvitsemanne tietotyökalut ja aineistot ovat helposti ja huipputurvallisesti jokaisen käytettävissä – sekä läsnä- että etätöissä.

Tietoturva & varmuuskopiointi

Haluatko juosta kilpaa rikollisten kanssa itse vai voisimmeko me Frendyt varmistaa tietoturva- ja varmuuskopiointiasiat puolestasi? Tieto on usein yrityksen toiminnan edellytys ja sen tallessa pitäminen varmistaa liiketoiminnan olemassaolon. Pelkkä laitetason virusturva ja perus palomuuri ei sellaisenaan riitä, vaan asiantunteva tietoturvaratkaisu on suunniteltu suojaamaan liiketoimintasi arvokkainta ydintä kaikenlaisilta tietoturvauhilta. Huomioimme tietenkin myös etätyössä syntyvät IT-riskit.

Dokumentinhallinta & tulostaminen

Tieto on menestyvän yrityksen arvokkainta pääomaa, ja siksi olemme tehneet tiedon tallentamisesta, säilytyksestä ja käsittelystä mahdollisimman vaivatonta. Dokumentinhallinnan avulla tieto löytyy yhdestä paikasta työaikaa ja hermoja säästäen automatisoidun työnkulun vauhdittaessa työntekoa ja minimoidessa virheitä. Dokumentit ovat aina saatavilla ajasta tai paikasta riippumatta, ja niiden jakaminen onnistuu tietoturvallisesti. Tulostustarpeeseen tarjoamme markkinoiden tehokkaimmat tulostusjärjestelmät.