Asiakkuuspäällikkö

Haemme nyt asiakkuuspäällikköä, Länsi-Suomi, Frendy-tiimiimme.

Haluatko sinäkin olla mukana rakentamassa IT-alan suurta menestystarinaa? Tule kanssamme osaksi Frendyä, suomalaisen IT-kentän uutta tuloksentekijää!

Frendy jatkaa kasvuaan, ja haemme koko ajan uusia osaajia tiimiimme. Frendy toimii ympäri Suomen tarjoten erityisesti pk-yrityksille laadukkaita ja ihmisläheisiä IT-ratkaisuja. Meitä frendyjä kannustaa ajatus siitä, että työllämme ja palveluillamme voimme näkyä ja tuntua päivittäin IT:tä työssään käyttävien ihmisten työarjessa. Jos myös sinulle tyytyväinen asiakas on työn suurin motivaattori, kuulostat juuri etsimältämme henkilöltä!

Tässä roolissa toimit nimetyille palveluasiakkuuksille asiakkuuspäällikkönä. Roolissa vastuullasi on näiden nimettyjen asiakkuuksien ja yhteistyön johtaminen. Teet lisämyyntiä asiakkaille ja vastaat palveluiden kehityksestä. Erittäin merkittävässä roolissa on näiden nimettyjen asiakkuuksien asiakastyytyväisyys. Rooliin sisältyy myös uusasiakashankintaa.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön asiakkuuspäällikkönä Länsi-Suomen talousalueella. Länsi-Suomen toimistomme sijaitsee Kaarinassa. Työskentelemme hybridimallissa, joten työtehtävien tekeminen myös kotoa tai muusta sijainnista onnistuu hyvin. Tärkeintä on olla asiakkaiden saatavilla ja rakentaa hyvät suhteet asiakkaiden kanssa heille luontevalla tavalla. Saat monipuolisen työnkuvan, sillä pääset käyttämään osaamistasi ja kokemustasi laajasti sekä sukeltamaan tehtävissäsi pintaa syvemmälle. Tiimimme ovat hybriditiimejä, ja pääset osaksi valtakunnallista Frendy-tiimiämme.

Lisäksi tarjoamme sinulle aitiopaikan kehittyvässä, mutta yhtä aikaa vakaassa yrityksessä. Pääset mukaan Frendyn kehitysmatkan alkutaipaleelle, mutta samalla saat heti ensimetreiltä matkaasi paikallaan tukevasti seisovan ja turvallisen työnantajan, jolla on asiakaskunnassa jo vankka asema. Eli hyvät puolet sekä vakaasta että kehittyvästä yrityksestä!

Tavoitteemme on olla valtakunnallisesti IT-osaajien ykkösvalinta. Olemme kehittämässä henkilöstöetujamme siten, että poimimme henkilöstöä parhaiten motivoivat henkilöstöedut, ja tuomme ne kaikkien Frendyn työntekijöiden ulottuville. Haluamme myös tarjota sinulle mahdollisuuksia syventää jo olemassa olevaa ammatillista taituruuttasi entisestään.

Mitä odotamme sinulta:

  • IT-huolista vapaa ja palveluun tyytyväinen asiakas on työsi tärkein tavoite.
  • Tunnet omat vahvuutesi ja palat halusta päästä käyttämään niitä.
  • Olet työntekijänä itsenäinen, ja kannat vastuun omasta tekemisestäsi. Tarvittaessa osaat pyytää apua.
  • Olet miellyttävä työkaveri, ja solahdat sujuvasti frendyjen joukkoon.
  • Sinulla on kokemusta asiakasvastuu- ja myyntitehtävistä B2B segmentissä
  • Sinulla on näyttöjä tuloksellisesta palvelu- ja ratkaisumyynnistä
  • Olet tavoitteellinen ja myynnillinen
  • Pystyt työskentelemään suomen ja englannin kielellä

Mikäli profiilisi ja mielenkiintosi kohtaavat Frendyn tarpeen, laita meille hakemus ja CV:si 20.11.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä aluemyyntijohtaja Kristian Wessbergilta, puh. 050 4277770.

 

Mikä on Frendy?

Frendy yhdistää usean menestyneen suomalaisen IT-palveluyrityksen voimat ennennäkemättömällä tavalla. Frendyn tuo kaikkien Suomen pienten ja keskisuurten yrityksien ulottuville samat IT-ratkaisut ja korkean tason osaamisen, jotka yleensä ovat vain isompien yritysasiakkaiden saatavilla. Palvelemme 20 paikkakunnalla ympäri Suomen, ja meitä IT-alan intohimoisia osaajia Frendyn palveluksesta löytyy noin 350. Emme ole vain kasvoton toimija jossain kaukana, vaan haluamme olla lähellä asiakasta heidän liiketoimintansa kokonaisvaltaisesti sisäistäen. Frendyn liikevaihto on noin 65 milj. euroa ja tulevaisuuden kasvua on tukemassa pääomasijoittaja Procuritas.