B2B-ratkaisumyyjä

Haluatko Sinä olla mukana rakentamassa seuraavaa IT-alan menestystarinaa? Haluatko tulla osaksi yli 230-henkistä huippuosaajien ryhmää, jossa pääset kehittämään myyntiosaamistasi ja antamaan oman tärkeän panoksesi?

Tule meille frendyksi Frendyyn! Olemme kasvuyritys ja haemme jatkuvasti uusia myynnin ammattilaisia tiimiimme. Voit olla urasi alkuvaiheessa tai kokeneempi konkari, tärkeintä meille on mielenkiintosi B2B-myyntiä ja IT-alan yritysratkaisuja kohtaan sekä viimeisen päälle asiakaspalveleva asenne.

Frendyn myyntitiimeissä on tarjolla vaihtelevia tehtäviä aina uusasiakashankinnasta asiakaspalvelevan myyjän tehtäviin. Kerro meille itsestäsi, työkokemuksestasi ja millainen työtehtävä Sinulla on toiveissa.

Meille tärkeintä on, että asiakas on Sinulle ykkönen. Tehtäväsi on auttaa asiakkaitamme löytämään juuri ne ratkaisut, jotka tuovat avun asiakkaan ongelmaan. Parhaimmillaan osaat tunnistaa asiakkaan tarpeen jo ennen asiakasta itseään. Olet myös mukava työkaveri ja sopiva lisä yrityksemme isoon hyvien frendyjen porukkaan.

Mitä Sinä saat frendynä?

Tarjoamme Sinulle aitiopaikan kehittyvässä mutta samaan aikaan vakaassa yrityksessä. Toisaalta pääset vaikuttamaan osaltasi siihen, mihin suuntaan Frendy yrityksenä kehittyy. Samalla saat vakaan ja turvallisen työnantajan, jolla on jo asiakaskunnassa vankka asema. Eli hyvät puolet sekä vakaasta että kehittyvästä yrityksestä!

Tavoitteemme on olla valtakunnallisesti IT-osaajien ykkösvalinta. Henkilöstöetujamme kehitetään koko ajan henkilöstöltä tulleen palautteen pohjalta. Frendy-yhtiöiden parhaat toimintatavat halutaan tuoda kaikkien frendyjen ulottuville. Haluamme panostaa henkilöstön osaamiseen ja hyvinvointiin, uramahdollisuuksia unohtamatta. Hyppää kyytiin nyt ja pääset vaikuttamaan Frendyyn myös työpaikkana.

Asutpa sitten Rovaniemellä tai Helsingissä, Seinäjoella tai Joensuussa, laita avoin hakemus ja CV matkaan jo tänään, jos ura myynnin frendynä kiinnostaa!

risto.ylitalo@frendy.fi