IT-järjestelmä­asiantuntija

Haluatko olla mukana rakentamassa seuraavaa IT-alan menestystarinaa? Oletko Sinä jo työkokemusta kerryttänyt IT-järjestelmäasiantuntija, jolla on laaja osaaminen niin Microsoftin tuotteista, verkkoratkaisuista kuin tietoturvastakin? Oletko itsenäinen ja ratkaisukeskeinen tiimipeluri, jolle tyytyväinen asiakas on työn tärkein tavoite? Jos vastasit näihin kaikkiin kyllä, Sinä todellakin kuulostat etsimältämme henkilöltä. Tule siis osaksi Frendyä!

Frendy Oy syntyi kesällä 2021 ja koostuu 13:sta eri puolilla Suomea sijaitsevasta, pitkän linjan IT-palveluyrityksestä. Frendy palvelee asiakkaitaan 20 paikkakunnalla, ja sen palveluksessa työskentelee 240 IT-alan huipputekijää. Frendyn asiakaskuntaa ovat pienet ja keskisuuret yritykset, ja Frendyn missiona on tarjota niille sentasoista osaamista ja IT-ratkaisuja, joita yleensä vain isojen yritysasiakkaiden on mahdollista saavuttaa. Frendy haluaa näkyä ja tuntua jokaisen asiakasyrityksensä työntekijän työarjessa. Siksipä meille onnistuminen on juuri sitä, että päivittäin IT:tä työssään käyttävät ihmiset ovat meihin ja palveluihimme tyytyväisiä.

Jokaisella Frendyyn liittyneellä yrityksellä on pitkä historia ja laaja asiakaskunta omalla toiminta-alueellaan. Datanix on yksi Frendyn perustajayrityksistä. Toimistomme löytyy Kemistä, ja asiakkaamme sijaitsevat pääsääntöisesti Kemi-Tornio-alueella.

Lisää tietoa meistä löydät kotisivuiltamme:

www.datanix.fi

Mitä tarjoamme Sinulle?

Tarjoamme sinulle vakituisen kokopäivätyön Kemin toimistollamme tekniikan järjestelmäasiantuntijana. Saat monipuolisen työnkuvan, sillä pääset käyttämään osaamistasi ja kokemustasi laajasti ja sukeltamaan tehtävissäsi pintaa syvemmälle.

Lisäksi tarjoamme Sinulle aitiopaikan kehittyvässä, mutta yhtä aikaa vakaassa yrityksessä. Pääset mukaan Frendyn kehitysmatkan alkutaipaleelle, mutta samalla saat heti ensimetreiltä matkaasi paikallaan tukevasti seisovan ja turvallisen työnantajan, jolla on asiakaskunnassa jo vankka asema. Eli hyvät puolet sekä vakaasta että kehittyvästä yrityksestä!

Tavoitteemme on olla valtakunnallisesti IT-osaajien ykkösvalinta. Olemme kehittämässä henkilöstöetujamme siten, että poimimme Frendyn yksiköiden henkilöstöä parhaiten motivoivat henkilöstöedut, ja tuomme ne kaikkien Frendyn työntekijöiden, frendyjen, ulottuville. Haluamme myös tarjota Sinulle mahdollisuuksia syventää jo olemassa olevaa ammatillista taituruuttasi matkan varrella entisestään.

Mitä toivomme Sinulta

 • Palveluun tyytyväinen ja huoleton asiakas on työsi tärkein tavoite.
 • Omaat hyvät kommunikointikyvyt ja hahmotat, milloin asiakkaaseen on tarpeen olla yhteydessä. Ilmaiset itseäsi sujuvasti sekä puhelimitse että sähköpostitse.
 • Olet työntekijänä itsenäinen ja kannat vastuun omasta työstäsi. Osaat myös pyytää apua tiimiltäsi ja delegoida tarvittaessa tehtäviä työkavereillesi.
 • Olet kollegoidesi mielestä hyvä tyyppi ja solahdat sujuvasti frendyjen joukkoon.
 • Työtehtävän hoitaminen edellyttää suomen ja englannin kielen taitoa. Myös muusta kielitaidosta voi olla hyötyä.
 • Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus ovat tarvittavia työn onnistuneeseen suorittamiseen.

Työn vaatima tekninen osaaminen

Odotamme, että hallitset seuraavat osa-alueet, ja niihin liittyvä asennus, hallinta ja ongelmanratkaisu sujuvat mutkattomasti:

 • Microsoftin palvelin- ja työasematuotteet
 • Pilvipalvelut: toteutettuna pääasiassa Microsoftin tuotteilla mm. M365 ja Azure
 • Verkkoratkaisut: esim. lan-, wlan-, kytkin- ja palomuurituotteet, ymmärrys verkkojen toiminnasta ja rakenteesta
 • Tietoturva: ymmärrys tietoturvasta laajemmin käsitteenä sekä teknistä osaamista
 • Virtualisointialustat: Hyper-V ja VMware
 • Varmistusratkaisut
 • Etähallintaratkaisut
 • Katsomme hyödyksi erilaisten ohjelmistokielien hallitsemisen sekä tietokantaosaamisen

Kuulostaako edelleen siltä, että juuri Sinä olet etsimämme henkilö?

Sitten ei muuta kuin yhteydenottoa meille päin tulemaan! Lähetä työhakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tuomo.hiltunen@datanix.fi . Haku on avoinna toistaiseksi. Aloitamme haastattelut kuitenkin heti sopivien hakijoiden ilmaannuttua, joten älä jää miettimään, vaan laita hakemuksesi ja CV:si meille jo tänään!