Yritysmyyjä

Haemme nyt innostavaa yritysmyyjää Rovaniemelle Frendy-tiimiimme.

Haluatko sinäkin olla mukana rakentamassa IT-alan suurta menestystarinaa? Tule kanssamme osaksi Frendyä, suomalaisen IT-kentän uutta tuloksentekijää!

Frendy jatkaa kasvuaan, ja haemme koko ajan uusia osaajia tiimiimme. Frendy toimii ympäri Suomen tarjoten erityisesti pk-yrityksille laadukkaita ja ihmisläheisiä IT-ratkaisuja. Meitä frendyjä kannustaa ajatus siitä, että työllämme ja palveluillamme voimme näkyä ja tuntua päivittäin IT:tä työssään käyttävien ihmisten työarjessa. Jos myös sinulle tyytyväinen asiakas on työn suurin motivaattori, kuulostat juuri etsimältämme henkilöltä!

Tässä roolissa toimit Frendyn yritysmyyjänä Rovaniemen alueella. Roolissa olet osa myyntipalveluamme. Tehtäviisi kuuluu asiakaspalvelu, verkkotilausten käsittely ja tarjousten rakentaminen. Lisäksi osallistut ohjauspalavereihin nimettyjen asiakkaiden kanssa. Asiakaskontaktointi esimerkiksi päättyviin laiteleasingeihin liittyen ja operaattoriliittymien hallinnointi ovat osa työtäsi. Yritysmyyjänä hallitset myyntikampanjoita, vuosilisenssejä ja vuokratoimintaa. Roolissa on tilaa kasvaa ja oppia uusia asioita.

Mitä tarjoamme:

Tarjoamme vakituisen kokopäivätyön Rovaniemen toimistollamme. Työskentelemme hybridimallissa, joten työtehtävien tekeminen myös kotoa tai muusta sijainnista onnistuu hyvin. Tärkeintä on olla innokas osa tiimiämme, luoda suhteita sekä sisäisesti että ulkoisesti ja olla saatavilla. Saat monipuolisen työnkuvan, mukavassa tiimissä ja pääset kehittymään myynnin saralla. Tiimimme ovat hybriditiimejä, ja pääset osaksi valtakunnallista Frendy-tiimiämme.

Lisäksi tarjoamme sinulle aitiopaikan kehittyvässä, mutta yhtä aikaa vakaassa yrityksessä. Pääset mukaan Frendyn kehitysmatkan alkutaipaleelle, mutta samalla saat heti ensimetreiltä matkaasi paikallaan tukevasti seisovan ja turvallisen työnantajan, jolla on asiakaskunnassa jo vankka asema. Eli hyvät puolet sekä vakaasta että kehittyvästä yrityksestä!

Tavoitteemme on olla valtakunnallisesti IT-osaajien ykkösvalinta. Olemme kehittämässä henkilöstöetujamme siten, että poimimme henkilöstöä parhaiten motivoivat henkilöstöedut, ja tuomme ne kaikkien Frendyn työntekijöiden ulottuville. Haluamme myös tarjota sinulle mahdollisuuksia syventää jo olemassa olevaa ammatillista taituruuttasi entisestään.

Mitä odotamme sinulta:

  • IT-huolista vapaa ja palveluun tyytyväinen asiakas on työsi tärkein tavoite.
  • Tunnet omat vahvuutesi ja palat halusta päästä käyttämään niitä.
  • Olet työntekijänä itsenäinen, ja kannat vastuun omasta tekemisestäsi. Tarvittaessa osaat pyytää apua.
  • Olet miellyttävä työkaveri, jotta solahdat sujuvasti frendyjen joukkoon.
  • Sinulla on kokemusta asiakaspalvelutehtävistä
  • Olet ollut osa tai vastannut tarjousprosesseista
  • IT-laitteet on sinulle tuttuja ja olet vähintään peruskäyttäjä
  • Olet tavoitteellinen ja myynnillinen
  • Pystyt työskentelemään suomen ja englannin kielellä

Mikäli profiilisi ja mielenkiintosi kohtaavat Frendyn tarpeen, laita meille hakemus ja CV:si 13.11.2022 mennessä tämän linkin kautta.

Lisätietoja tehtävästä voit kysyä rekrytoivalta esihenkilöltä Jesse Saharannalta, puh. 044 578 5508.

Mikä on Frendy?

Frendy yhdistää usean menestyneen suomalaisen IT-palveluyrityksen voimat ennennäkemättömällä tavalla. Frendyn tuo kaikkien Suomen pienten ja keskisuurten yrityksien ulottuville samat IT-ratkaisut ja korkean tason osaamisen, jotka yleensä ovat vain isompien yritysasiakkaiden saatavilla. Palvelemme 20 paikkakunnalla ympäri Suomen, ja meitä IT-alan intohimoisia osaajia Frendyn palveluksesta löytyy noin 350. Emme ole vain kasvoton toimija jossain kaukana, vaan haluamme olla lähellä asiakasta heidän liiketoimintansa kokonaisvaltaisesti sisäistäen. Frendyn liikevaihto on noin 65 milj. euroa ja tulevaisuuden kasvua on tukemassa pääomasijoittaja Procuritas.