Yeti-jättitabletti

Loistava apu erilaisille käyttäjäryhmille

Yeti-jättitabletti on maailman ensimmäinen jättikokoinen Android-tabletti. Yeti-jättitabletti tuo koko digitaalisen maailman erilaisten käyttäjäryhmien ulottuville, ja tabletin monipuolisuus ja iso koko mahdollistavat sen monipuolisen käytön erilaisissa ympäristöissä. Jättitablettia voidaan hyödyntää myös viihteeseen sekä informointiin.

Yeti-jättitabletit Frendyltä

 

Frendyn kautta on mahdollisuus hankkia uusia sekä peruskunnostettuja Yeti-jättitabletteja. Laitteita on saatavilla kokoluokissa 27”, 43”, 55” ja 65 ”. Varastolaitteemme ovat kierrätyslaitteita, jotka ovat palautuneet meille pääsääntöisesti kuntoutus- ja hoivakäytöstä. Palautuksen yhteydessä laitteet on tehdasresetoitu, tietoturvatyhjennetty sekä Covid-19-käsitelty.

Uudet Yeti-jättitabletit toimitetaan esiasennettuina, ja asiakas vastaa itse haluamiensa appien asentamisesta ja lataamisesta. Asiakas voi myös itse täydentää haluamiaan sovelluksia kätevästi suoraan Google Play -sovelluskaupasta.

Yeti-jättitablettikokonaisuus sisältää aina sähkösäätöisen e-Box turvajalustan. Jalustan avulla kosketusnäyttö muotoutuu helposti käytettäväksi kokonaisuudeksi.

Kysy Yeti-jättitabletin ajantasainen varastotilanne ja hintatiedot

Frendyn Yeti-jättitabletit pähkinänkuoressa:

  • Uudet ja peruskunnostetut Yeti-jättitabletit neljässä koossa 27”/43”/55”/65”
  • Sähkösäätöinen e-Box turvajalusta (uudet ja peruskunnostetut)
  • Käyttöjärjestelmänä Android 7
  • Uudet Yeti-jättitabletit: takuu 12 kk toimituspäivästä. Frendyn peruskunnostetut Yeti-jättitabletit: takuu 6 kk toimituksesta
  • Frendyn valtakunnallinen toimitus- ja asennuspalvelu