Frendy tuntee lähiverkot kuin omat taskunsa

Työarjen muuttuessa enenevissä määrin digitaaliseksi, on tietoturvallisesta ja katkoitta toimivasta lähiverkosta tullut yksi liiketoiminnan perusedellytyksistä. Verkon on pelitettävä häiriöttä toimipisteiden välillä, ja työn tulee sujua ilman keskeytyksiä toimiston joka kolkassa.

Jos heikosti toimiva lähiverkko on organisaatiossasi puheenaihe nro yksi, on Frendyn verkkovelhojen aika taikoa verkkoympäristö kuntoon ja vapauttavaa kärkisija oikeille aiheille.

Frendyn luotettavat verkkopalvelut

  • Mitoitamme ja rakennamme lähiverkot juuri tarpeisiisi sopiviksi.
  • Käyttämämme verkkolaitteet ovat tietoturvallisia, luotettavia sekä automaattisesti päivittyviä.
  • Hoidamme laitteiden elinkaarenhallinnan asiaankuuluvasti.
  • Käytössäsi on helposti budjetoitava kiinteä kuukausilaskutus.

Ratkaisumme taklaavat tyypillisiä lähiverkkojen ongelmia

Suunnittelemme langattomat lähiverkot niin, että toimistoympäristöön ei jää katvealueita. Langattoman verkon signaali on siis vahva toimipisteen joka kolkassa. Hallitsemme verkkolaitteita keskitetysti, jonka ansiosta vianselvitys ja häiriöiden korjaaminen on nopeaa, eikä käyttäjien aika kulu turhauttavaan odotteluun.

Meillä on kokonaiskuva siitä, mistä laitteista verkko rakentuu ja mitä laitteita siihen kytkeytyy, ja siksi mahdollisiin ongelmatilanteisiin reagoiminen on nopeaa ja tehokasta. Verkkoympäristösi on jatkuvassa valvonnassa, ja ripeään frendymäiseen tapaan hoidamme ongelmat pois aikailematta. Pidämme verkkolaitteiden tietoturvan iskukykyisenä päivittämällä niitä säännöllisesti.

 


 

Tutustu myös muihin Frendyn tarjoamiin palveluihin: