Frendyn tietoturva seisoo tukevasti liiketoimintasi puolella 

Tiesitkö, että yritykseen iskee suuremmalla todennäköisyydellä tietomurto kuin tulipalo? Yrityksen koko ja sijainti eivät valitettavasti tuo turvaa – kohteeksi joutuvat niin pienet kuin isotkin toimijat paikkakunnasta riippumatta. Tietoturvahyökkäyksestä voi seurata suuria ja pitkäaikaisia yrityksen talouteen ja maineeseen kohdistuvia vahinkoja esimerkiksi liiketoiminnan seisahtumisen tai rahallisen kiristyksen johdosta.

Me Frendyllä rakennamme kattavan suojauksen koko yritystoimintasi ympärille. Voit kaikessa rauhassa keskittää energiasi bisneksen hoitoon meidän pitäessä vahtia puolestasi.

Frendyn tietoturva ei tunne vapaapäiviä

  • Valvomme IT-ympäristöäsi kellon ympäri yötä päivää ja reagoimme poikkeavaan toimintaan viivyttelemättä.
  • Meillä on yksi näkymä hallitusti yli koko yrityksen tietoturvan, joten voit huoletta jättää huolehtimisen meidän huoleksemme!
  • Käytämme ratkaisuissamme samaa uusinta teknologiaa ja menetelmiä, joihin myös itse luotamme. Tiedämme siis, mistä puhumme.
  • Kehitämme jatkuvasti yrityksesi tietoturvaa pitäen sen taistelukykyisenä tuoreimpia uhkakuvia vastaan.
  • Ratkaisumme ovat hyvin joustavia: Tietoturva kasvaa ja muuttuu liiketoiminnan mukana suojaten sitä aina parhaalla mahdollisella tavalla.

Nykypäivän tietoturva ottaa käyttäjät huomioon

Jos tietoturva on liian monimutkaista, käyttäjät rupeavat omaa työtään helpottaakseen kiertämään sitä. Tämä ei tietenkään ole suojauksen kannalta hyvä juttu, ja siksi olemmekin tehneet tietoturvastamme riittävän yksinkertaista ja käyttäjälähtöistä.

Aina roiskuu kun rapataan! Inhimilliset virheet ovat vain merkki siitä, että töitä tehdään, ja me Frendyllä olemme huomioineet tämän. Tietoturvamme suojaa tiedon ja työkalujen käyttäjiä virheiltä ja niiden seurauksilta.

Nykypäivän käyttäjät liikkuvat. Työtä tehdään kotona, toimistolla ja kahvilassa. Pelkkä verkkoon perustuva tietoturva ei suojaa liikkuvaa käyttäjää, ja siksi tietoturvamme mukautuu loistavasti myös etätyöskentelyn tarpeisiin. Lue kattava tietopaketti suojautumisen keinoista.

Frendyn moderni tietoturva

Perinteiseen tyyliin toteutettu tietoturva ei anna riittävää turvaa uusimpia uhkia vastaan, sillä se kykenee tunnistamaan vain ennalta tiedettyjä uhkia eikä suojaa nykypäivän automaattisesti tehdyiltä hyökkäyksiltä. Siksi modernissa tietoturvassa käytetäänkin älykkäitä järjestelmiä havaitsemaan myös ennalta tuntemattomia sekä kohdistettuja ja räätälöityjä uhkia ja tietomurtoja. Lue lisää tietoturvarikollisuudesta.

Frendyn tietoturva on nykypäivän tietoturvamaailman uhkia vastaan kehitetty kokonaisuus, jossa suojaus on huomioitu kaikenlaisten vahingoittamisyritysten varalta kaikilla tasoilla. Frendyn seurassa on tietoturvallista!

 


 

Tutustu myös muihin Frendyn tarjoamiin palveluihin: