Frendy on uuden aikakauden tulostusystäväsi

Tuomme ulottuvillesi tehokkaat digiajan tulostus-, skannaus- ja monitoimilaiteratkaisut. Meiltä saat tulostuslaitteiden ylläpidon ja huollon koko Suomen laajuisesti. Tunnemme laajasti kaikki eri tyyppiset tulostusympäristöt, ja tuomme toimistoarjen tueksi aina tehokkaimman ja laadukkaimman ratkaisun.

Löydät Frendyltä myös digitaaliset palveluratkaisut painoalan toimijoille sekä vahvan osaamisen dokumentin- ja tiedonhallinnan saralta.

Asiantuntemuksemme tulostamisen kentällä pohjautuu vahvaan ja pitkään yhteistyöhön alan suurimpien laitetoimittajien kanssa, ja muun muassa maailman johtava tulostusratkaisujen valmistaja Ricoh luottaa Frendyn ammattitaitoon. Olemme Ricohin suurin toimistotulostamisen kumppani Suomessa ja kuulumme Ricohin korkeimmalle kumppanuustasolle statuksella ”Ricoh Corporate Partner”.

Huolettomuus ja helppous etusijalla

Tulostamisen ei kuulu aiheuttaa turhautumista ja harmaita hiuksia, ja siksi toimitamme tulostimet ja monitoimilaitteet kattavilla huolto- ja ylläpitosopimuksilla, joihin sisältyvät tietysti myös värikasetit. Vaivattomuuden maksimoimiseksi väriainetilaukset sekä huoltokutsut tapahtuvat automaattisesti.

Laitteet ovat automaattisessa etävalvonnassa 24/7, ja tuen tarpeessa palvelee Frendyn tehokas ja palkittu käyttäjätuki.

Ricohin helppokäyttöinen ja ympäristöystävällinen teknologia on meidän valintamme tulostamisen laiteratkaisuiksi, ja myös tulostusasioissa otamme asiakkaan koko liiketoiminnan huomioon helposti budjetoitavilla laite- ja palvelupaketeilla.


Frendyn uudet turvalliset tulostus- ja skannausratkaisut

Kokemuksemme mukaan valtaosa yrityksistä käyttää monitoimilaitteitaan vielä tietoturvattomasti. Olemme luoneet valikoiman loppuun asti mietittyjä ratkaisuja tietoturvalliseen tulostamiseen sekä asiakirjojen skannausprosesseihin. Kartoitamme asiakkaan tarpeet ja luomme ympäristön, jossa laitteiden sijainti ja käyttövolyymit on mitoitettu oikein, ja turhat laitteet on poistettu. Tulostamisen ja asiakirjojen skannauksen uudet toimintatavat yrityksessä tehostavat päivittäisiä prosesseja sekä säästävät aikaa ja kustannuksia.

Turvatulostus pilvipalveluna

Turvatulostuksella tarkoitetaan tulostusta, jossa voit tulostaa luottamuksellisia asioita yhteiskäytössä olevalle tulostimelle ilman pelkoa siitä, että tuloste joutuisi vääriin käsiin.

Tyypillisesti haasteena turvatulostukselle on tuonut se, etteivät yrityksen toimipisteet välttämättä ole samassa verkkoympäristössä eikä yrityksellä ole tulostinpalvelinta. Tulostinpalvelimen käyttöönotto ja ylläpito on investointi ja vaatii resursseja, ja tämä on usein esteenä turvatulostuksen käyttöönotolle.

Nyt voimme toteuttaa pilviturvatulostuksen Ricoh-laitteilla täysin ulkoistettuna palveluna. Asiakkaalle perustetaan oma turvatulostustunnus, johon asiakkaan palvelun piiriin hankkimat Ricoh-laitteet liitetään. Käyttäjä voi tulostaa dokumenttinsa mistä tahansa sijainnista internetin yli omaan turvatulostusjonoon. Tulostustyöt jäävät odottamaan Ricoh-pilveen, ja kun käyttäjä palaa toimipisteelle, hän vapauttaa tulostustyönsä tunnistamalla itsensä Ricoh-laitteelle (esim. NFC/RFID -lukija/kortti). Tulostustyötä ei siis tehdä yhdelle tietylle tulostimelle, vaan Ricoh turvatulostusjonoon Ricoh-pilveen, josta se voidaan vapauttaa millä tahansa siihen liitetyltä laitteelta.

Tulostustyöt voidaan lähettää pilviturvatulostusjonoon usealla eri tavalla – tulostamalla ajurista (Windows, Mac, iOS ja Android), lähettämällä sähköpostin liitteenä tai lataamalla Ricohin globaalin pilviturvatulostussivuston kautta. Monipuolista ja helppoa!

Turvallisempaa skannaamista

Laitteet ovat useissa toimistoissa vapaasti käytettävissä myös skannatessa. Silloin kuka vaan voi laittaa haluamansa dokumentit syöttölaitteelle ja skannata ne omaan tai mihin tahansa sähköpostiosoitteeseen kenenkään tietämättä.

Tarjoamme nyt uuden tavan hoitaa skannaukset tietoturvallisesti ja nopeasti. Ricoh-monitoimilaitteet yhdistetään suoraan osaksi esim. Microsoft MS365 tai Google G-Suite -palveluita. Käyttäjän tunnistamisen jälkeen (esim. NFC/RFID-lukija/kortti) käyttäjä voi skannata dokumentit suoraan haluamaansa pilvipalveluun niillä käyttöoikeuksilla, jotka hänelle on kyseisessä palvelussa määritelty. Käyttäjä yksinkertaisesti valitsee kansion ja painaa ”Käynnistä”. Dokumentista voidaan vakiona aina skannata molemmat puolet kerralla ja tarvittaessa poistaa turhat tyhjät sivut. Ja kun dokumentti ajetaan OCR-moottorin läpi, siitä syntyy tekstitunnistettu ja hakukelpoinen pdf-tiedosto. Myös tiedosto tallentuu haluttuun kansioon automaattisesti.

Dokumentin tallennusprosessiin käytetty kokonaisaika pienentyy merkittävästi, ja tieto on suoraan oikeassa paikassa turvallisesti.

Kun skannausprosessi on vakioitu, voidaan sähköpostiskannauksesta luopua tai ainakin vähentää sitä merkittävästi.


Tulostuspalveluiden ylläpito ja etähallinta

Meiltä löytyy sopivat laitteet mobiilitulostukseen sekä monipuoliset järeätkin turvatulostusratkaisut. Laitteita löytyy pienistä henkilökohtaisista laitteista aina SRA3-monitoimilaitteisiin, vedostimiin sekä A0 -koon suurkuvatulostimiin (Wideformat). Kokeneet asiantuntijamme auttavat löytämään oikean laitteen oikeaan käyttötarkoitukseen.

Tulostamisen ja tulostamiskustannusten hallinnassa olennaisia asioita ovat tulostusympäristön yhdenmukaistaminen, laitteiden sijoittelu, tarvike- ja varaosatilausten automatisointi sekä keskitetty laitehallinta. Pakettiin voi sisältyä esimerkiksi tulostin- ja kopiolaitteiden hankinta, tulostimen huolto sekä tulostimen ylläpito.

 


 

Tutustu myös muihin Frendyn tarjoamiin palveluihin: