Varmistuspalvelut

Säilytämme yrityksesi arvokkaan tiedon tallessa surkeiden sattumusten varalta

Tieto on nykypäivänä lähes kaikkien yrityksien toiminnan perusta ja välttämättömyys liiketoiminnalle. Mitä tapahtuisi, jos tietoihin ei yllättäen pääsisikään käsiksi?

Mitä jos vuosien työn tulokset katoaisivat taivaan tuuliin, tai yrityksen ydintoimintoja ohjaavat järjestelmät olisivat täysin jumissa? Ikävä kyllä ihan tavallisetkin yritykset kohtaavat arjessaan tietoihin kohdistuvia tuhoja laiterikkojen, haittaohjelmien ja käyttäjien tekemien virheiden seurauksena.

Frendyn jatkuvuussuunnittelu turvaa selustan kun ***** iskee tuulettimeen

Tietojen varmistaminen vahinkojen varalta on äärimmäisen tärkeää, mutta se ei yksinään riitä. Siksi meillä varmistaminen ajatellaankin osaksi laajempaa kokonaisuutta eli jatkuvuussuunnittelua, jolla voidaan turvata liiketoiminnan jatkuminen tulevaisuudessa. Toimintasuunnitelma siitä, millä keinoin ja kuinka nopeasti vahinkotilanteesta palaudutaan on oleellinen osa jatkuvuussuunnittelua. Unohtaa ei tule myöskään suunnitelman säännöllistä testausta ja päivittämistä.

Tiesitkö tämän?

  • Tiedot tulisi säilyttää vähintään kahteen maantieteellisesti hajautettuun sijaintiin.
  • Pelkkä pilvipalvelu ei ole 100 % turvallinen paikka yrityksen tietojen säilyttämiseen.
  • Pilvipalveluissa vastuu datasta on viime kädessä yrityksellä itsellään.

Me varmistamme tietojesi säilymisen, sillä meillä myös varmistukset varmistuvat

Uuden sukupolven varmistuspalvelumme poistaa viimeisetkin huolen rippeet. Varmistuspalvelumme on palvelu sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä me huolehdimme puolestasi kaikkeen tietojen säilymiseen liittyvästä. Vahingon yllättäessä palautamme tietosi käyttöön varmuuskopioista nopeasti ja turvallisesti. Tiedossa siis mielenrauhaa ja levollisia yöunia!

  • Varmistaminen sopii yrityksen kaikelle tiedolle: Microsoft 365 -ympäristö, palvelimet, tietokannat, tietojärjestelmät ja niin edelleen.
  • Säilytämme tiedot turvallisesti Suomessa maantieteellisesti hajautettuna.
  • Aidosti käyttöpohjainen laskutus – ei yllättäviä kuluja.

Tutustu myös muihin Frendyn tarjoamiin palveluihin: