Varmistuspalvelut

Tieto on nykypäivänä lähes kaikkien yrityksien toiminnan perusta ja välttämättömyys liiketoiminnalle. Mutta mitä tapahtuisi, jos vuosien työn tulokset yhtäkkiä katoaisivat taivaan tuuliin, tai yrityksen ydintoimintoja ohjaavat järjestelmät olisivat täysin jumissa? Ihan tavallisetkin yritykset kohtaavat arjessaan tietoihin kohdistuvia tuhoja laiterikkojen, haittaohjelmien ja käyttäjien tekemien virheiden seurauksena.

Me säilytämme yrityksesi arvokkaan tiedon tallessa surkeiden sattumusten varalta.

 

 

Frendyn jatkuvuussuunnittelu turvaa selustan kun ***** iskee tuulettimeen

Tietojen varmistaminen vahinkojen varalta on äärimmäisen tärkeää, mutta se ei yksinään riitä. Siksi meillä varmistaminen ajatellaankin osaksi laajempaa kokonaisuutta eli jatkuvuussuunnittelua, jolla voidaan turvata liiketoiminnan jatkuminen tulevaisuudessa. Toimintasuunnitelma siitä, millä keinoin ja kuinka nopeasti vahinkotilanteesta palaudutaan on oleellinen osa jatkuvuussuunnittelua. Unohtaa ei tule myöskään suunnitelman säännöllistä testausta ja päivittämistä.

Tiesitkö tämän?

  • Kriittiset tiedot tulisi säilyttää vähintään kahteen maantieteellisesti eri sijaintiin hajautettuna.
  • Pelkkä pilvipalvelu ei ole 100 % turvallinen paikka yrityksen tietojen säilyttämiseen.
  • Pilvipalveluissa vastuu datasta on viime kädessä yrityksellä itsellään.

Valitsemme datallesi sopivan varmistustavan

Uuden sukupolven varmistuspalvelumme poistaa viimeisetkin huolen rippeet. Varmistuspalvelumme on palvelu sanan varsinaisessa merkityksessä, sillä me huolehdimme puolestasi kaikkeen tietojen säilymiseen liittyvästä. Vahingon yllättäessä palautamme tietosi käyttöön varmuuskopioista nopeasti ja turvallisesti. Tiedossa siis mielenrauhaa ja levollisia yöunia!

Varmistuspalvelumme sopivat yrityksen kaikelle tiedolle mukaanlukien Microsoft 365 -ympäristöt, palvelimet, tietokannat ja työasemat. Erilaisiin varmistustarpeisiin erilaisille datoille löytyy aina sopiva palvelu, jonka laskutus muodostuu joko datamäärien tai varmistukohteiden määrän mukaan. Dataholvi-palvelumme avulla pystymme säilyttämään varmistukset turvallisesti Suomessa kahdessa maantieteellisesti toisistaan poikkeavassa sijainnissa. Näin varmistamme, että varmistuksetkin varmistuvat!

 


 

Tutustu myös muihin Frendyn tarjoamiin palveluihin: