Frendyt, keitä
me olemme?

Kun joukko IT:n kärkikavereita yhdisti voimansa, syntyi Frendy, valtakunnallisesti paikallinen IT-talo. Olemme olemassa, jottei menestyvien PK-yritysten tarvitse olla IT-asiantuntijoita. Tehtävämme on pitää huolta asiakkaidemme liike-elämänlaadusta. Sen teemme yhdistämällä bisnesälyä ja teknistä tajua.

Valtakunnallisesti paikallinen IT-talo

Me noin 360 frendyä ympäri Suomen tarjoamme korkean tason teknistä osaamista sekä matalan kynnyksen avuliaisuutta.

Henkilökohtainen IT

  • Toimivat laitteet ja ohjelmistot
  • Kattava käyttäjätuki
  • Säännöllinen koulutus

Yrityksen yhteinen IT

  • Tieto jokaisen saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta
  • Tasa-arvo etä- ja lähityössä
  • Jatkuva kehitys

IT-riskienhallinta

  • Tietoturva käyttäjästä yhteiseen ympäristöön
  • Liiketoiminnan jatkuvuuden varmistaminen

Kaikki palvelumme

Digitalisaation ja tietotyön yleistymisen myötä pienet ja keskisuuret yritykset toimialasta riippumatta kiinnittävät entistä enemmän huomiota tietotyön tehokkuuteen. Se jos mikä onkin erittäin kannattavaa, sillä ajasta ja paikasta riippumaton tietotyö turvallisessa IT-ympäristössä tehostaa henkilöstön työpanosta ja pitää riskit hallinnassa tietoturvan sekä liiketoiminnan jatkuvuuden osalta.

Tiedämme, että asiakas- ja henkilöstötyytyväisyys sekä menestyminen ydinliiketoiminnassa ovat asiakkaidemme ykköstavoitteita. Me Frendyssä voimme IT:n keinoin auttaa heitä näiden tavoitteiden saavuttamisessa. Olemme paikallisesti asiakkaamme rinnalla läpi Suomen ja varmistamme, että asiakkaamme saavat käyttöönsä tarpeisiinsa sopivat ratkaisut sekä parhaan mahdollisen osaamisen.

Myös omassa toiminnassamme nostamme asiakas- ja henkilöstötyytyväisyyden kaiken keskiöön: Olemme joukko IT-luottokavereita sekä asiakkaillemme että toisillemme.

Mikko Peltonen, toimitusjohtaja

Frendyn arvomaailma

Frendy on luotettava

Me uskomme, että voidaksemme olla asiakkaiden ykkösvalinta, on meidän ymmärrettävä riittävästi heidän liiketoimintaansa. Näin voimme tukea sitä IT-asioissa parhaalla mahdollisella tavalla. Ymmärrämme, että kaiken yhteistyön perustana on luottamus, ja tätä luottamusta vahvistamalla tutustuminen muuttuu askel askeleelta elinikäiseksi ystävyydeksi, jota molemmat osapuolet haluavat vaalia.

Frendy toimii yhdessä

Tiedämme, että voittaminen on joukkuelaji. Asetamme yhteiset tavoitteet muun edelle ja puhallamme yhteen hiileen, sillä tiedämme tämän toimivan parhaiten myös omaksi eduksemme. Autamme kaveria, opimme kaverilta ja olemme kaverille läsnä. Teemme töitä esimerkillisesti ja oma-aloitteisesti yhdessä – asiakkaidemme ja Frendyn menestyksen eteen. Haluamme kehittyä ja tehdä asiat aina paremmin kuin eilen. Työskentelemme vastuullisesti ja tähtäämme korkean liike-elämänlaadun kautta tavoitteiden mukaisiin tuloksiin. Olemme asiakkaiden kanssa yhdessä Me.

Frendy on välitön

Me frendyt uskomme mutkattoman, välittömän ja hyväntuulisen kanssakäymisen voimaan. Uskallamme puhua vaikeistakin asioista suoraan. Emme pelkää kritiikkiä, sillä luotamme toisiimme ja siihen, että tavoittelemme aina asiakkaan ja Frendyn parasta. Meillä riitelevät vain asiat. Keskustelemme ystävällisesti, rakentavasti, faktaperusteisesti ja turhia viivyttelemättä.

Frendy on reilu

Luotamme vankasti siihen, että reilu peli johtaa lopulta aina menestykseen vastuullisuutta sivuuttamatta. Meille vastuullisuus on sellaisia tekoja liiketoiminnan, ihmisten ja ympäristön välillä, joista voimme olla ylpeitä pitkällä aikavälillä. Kohtelemme sekä uusia tuttavuuksia että vanhoja kavereita tasa-arvoisesti olettaen jokaisen ihmisen olevan syntyjään hyväntahtoinen, kyvykäs ja luottamuksen arvoinen. Uskomme, että omalla käytöksellämme sekä olemalla reiluja ja vastuullisia luomme ympärillemme positiivisuutta ja iloa.

Frendy lyhyesti

Frendy syntyi vuonna 2021 pitkän linjan IT-yrittäjien huomiosta: Pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet IT-palveluille kasvavat tietotyön lisääntymisen myötä, mutta samanaikaisesti kehittyneimmät IT-palvelut ovat usein vain suurimpien yritysten saatavilla. Frendy täyttää tämän tyhjiön palvellen pieniä ja keskisuuria yrityksiä parhaalla mahdollisella osaamisella ja paikallisella tuella läpi Suomen.

Frendy on muodostunut useasta menestyneestä IT-alan asiantuntijayrityksestä, ja tulevaisuuden kasvussa Frendyä tukee pääomasijoittaja Procuritas. Frendyssä työskentelee noin 360 IT-osaajaa, jotka toimivat 20 paikkakunnalta käsin. Frendyn liikevaihto on noin 65 miljoonaa euroa.