Parempaa liike-elämänlaatua oikealla tekniikalla!

Ota Frendyt IT-kavereiksesi, niin sisäistämme bisneksesi ja tuomme oikean tekniikan pöytään.

Tuottavan tietotyön kolme kulmakiveä

1. Henkilökohtainen IT

Tietotyöntekijälle tehoa ja iloa. Tuomme tietotyöntekijälle tarvittavat laitteet ja ohjelmistot, opastamme tekniikan käytössä ja varmistamme työarjen sujuvuuden IT-tukemme avulla – tarpeen mukaan niin etänä kuin lähellä luonasi.

2. Yrityksen yhteinen IT

Yksittäisen tietotyöntekijän tai tiimin työ on juuri niin sujuvaa, kuin heidän yhteinen työskentely-ympäristönsä – toimisto, koti tai kahvila – sen mahdollistaa. Nykypäivän hybridityössä tiedon on oltava oikeiden henkilöiden saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

3. IT-riskienhallinta

Me Frendyt huolehdimme puolestasi kaikista tietoturvaan, varmistukseen ja muuhun IT-riskienhallintaan liittyvistä mutkista, jotta sinä ja työntekijäsi voitte nukkua yönne rauhassa.
Ota yhteyttä

Ratkaisumme

Käyttäjätuki

Tietotekniikan takkuillessa avuliaat ja osaavat IT-kaverit turvaavat työsi nopean jatkumisen. He liikkuvat siellä missä sinäkin – etänä tai paikan päällä.

Me Frendyllä arvostamme asiakkaidemme aikaa, ja siksi käyttäjätuessamme puheluihin vastaavat suoraan ongelmien ratkomiseen erikoistuneet ammattilaiset. Näin vältetään työaikaa vievä jonottaminen asiakaspalvelijalta toiselle, ja asiasi saadaan yleensä kuntoon jo yhden puhelun aikana.

Service Deskin reippaat ja palveluhenkiset frendyt ratkovat pulmia kätevästi etäyhteyden avulla ja tarvittaessa järjestävät apua myös paikan päälle.

 • Henkilökohtaista ja asiantuntevaa apua yhdellä yhteydenotolla
 • Tukea nopeasti ilman turhaa jonottamista
 • Tuhansia tehokkaaseen apuun tyytyväisiä käyttäjiä ympäri Suomen

Tietoturva

Yrityksen tietoturvan ollessa kunnossa voi bisneksen tekemiseen keskittyä täysillä vailla huolta verkkorikollisten puuhista. Tietoturvamme kulkee aina sinun ja laitteidesi mukana.

Frendyn seurassa on tietoturvallista. Koska tietoturva on usean tekijän muodostama kokonaisuus, tehtävämme on varmistaa, että kaikki sen osat toimivat herkeämättä liiketoimintaasi suojaten. Olemme jatkuvasti valppaina IT-ympäristösi poikkeavan toiminnan varalta ja reagoimme nopeasti sitä havaitessamme.

Myös tietoturvassa käyttäjäystävällisyys on meille keskeinen ja huomioitava asia.

 • Helppokäyttöisyys
 • Huoletonta työskentelyä tietoturvan toimiessa taustalla
 • Liikkuva tietoturva huomioi etä- ja hybridityön – olet siis suojattuna kaikkialla

Tutustu myös:

Pilvisovellukset

Huippuunsa kehitetty tiedonhallinta ja tiimityökalut, kuten Microsoft 365 tai Google Workspace, toimivat lähtölaukauksena liike-elämänlaatusi nousukiidolle.

Ota tiimisi tuloksenteosta kaikki irti työskentelyä tehostavien pilvipalveluiden avulla. Me varmistamme, että oikeat työkalut ovat jokaisen käytössä sekä lähi- että etätyössä. Toimitamme sopivat lisenssit ja huolehdimme pilviympäristön hyvinvoinnista ja tietoturvasta kokonaisvaltaisesti. Tiedon ja käyttäjän suojaukseen on mahdollista hyödyntää laajasti pilvipalveluiden työkaluja.

 • Microsoftin ja Googlen parhaat sovellukset ja toimintamallit
 • Asiantunteva tuki sekä opastus täyden hyödyn saamiseksi
 • Tietoturvalliset pilvisovellukset työarjen tukena

Palvelinympäristöt

Palvelinratkaisumme ovat hyvin muuntautumiskykyisiä ja luotettavia – turvallisuutta unohtamatta.

Tarjoamme uusiutuvin luonnonvaroin tuotettua korkeasti tietoturvallista ja toimintavarmaa konesalipalvelua yritysten kaiken kokoisiin palvelinkapasiteetin tarpeisiin.

Ylläpidämme ja hallinnoimme erilaisia palvelinympäristöjä vahvalla asiantuntemuksella mukaan lukien asiakkaidemme tiloihin sekä julkiseen pilveen toteutettavat ratkaisut.

 • Jatkuvuus ja tietoturva taattu kaikissa tilanteissa
 • Luonnonvaroja säästävä toteutus
 • Asiakkaalle sopivin palvelu eri pilvimalleista – yksi tai eri mallien yhdistelmä

Varmistaminen

Me frendyt olemme puolestasi kaukaa viisaita ja pidämme yrityksellesi korvaamattoman tiedon turvassa yllättävien sattumusten varalta.

Turvaamme liiketoimintasi jatkumisen luomalla säännöllisesti varmuuskopiot laitteiden ja sovellusten tärkeistä tiedostoista. Nämä kopiot voidaan tietomurron, laiterikon tai vahingon sattuessa palauttaa nopeasti käyttöön hävinneiden tilalle, ja yrityksen toiminta voi jatkua normaaliin tapaan ilman vaurioita.

 • Tietojärjestelmien, palvelimien ja pilvisovellusten varmistaminen
 • Liiketoiminnan jatkuvuuden turvaaminen
 • Varmistuksella mielenrauhaa ja levolliset yöunet

Lähiverkot

Työt sujuvat, kun netti ei pätki ja etäkokoukset rullaavat. Me tiedämme kuinka rakennetaan sekä ylläpidetään turvallisia ja yhteistyöhaluisia lähiverkkoja.

Kunnossa olevat verkkoyhteydet toimipisteiden sisällä ja välillä ovat tuloksellisen työn edellytys. Rakennamme tietoturvallisen lähiverkkosi juuri toimintasi tarvitsemassa mittakaavassa ja huolehdimme jatkossa kaikista verkkoon liittyvistä asioista puolestasi. Kätevää ja vaivatonta!

 • Koko lähiverkko huolettomana palveluna
 • Aina ajantasainen ja tietoturvallinen ympäristö
 • Vianselvitys nopeutuu läpinäkyvyyden ja pilvihallinnan ansiosta

Laitteet

Oikein mitoitetut työkalut ovat yksi työnilon ja tuottavuuden kulmakivistä. Toimitamme laitteet työntekijöidesi ja koko yritysympäristön käyttöön mukaan lukien laadukkaan kokouselämyksen mahdollistavat av-ratkaisut.

Voit keskittää kaikki liiketoimintasi laitehankinnat Frendylle. Kauttamme saat korkealaatuiset työkalut kattavasti koko organisaatiollesi, ja todellisen luottokaverin tavoin kuljemme sinun sekä laitteidesi rinnalla aina hankinnasta loppukierrätykseen asti.

 • Kauttamme parhaat rahoitus- ja leasingsopimukset
 • Laitteiden vuokraus pitkä- ja lyhytaikaiseen käyttöön
 • Laiteostot kätevästi myös Frendyn verkkokaupasta

Tulostaminen

Frendy on vaivattoman ja laadukkaan tulostamisen sanansaattaja. Hankittuasi laitteen meiltä pidämme huolen, että huollot pyörivät ja mustetta riittää.

Löydät valikoimistamme parhaat laitteet ja ohjelmistot kaikenkokoisiin tulostustarpeisiin toimistyön arkea tehostamaan. Tulostamisen ratkaisuissamme yhdistyvät toimintavarmuus ja ympäristöystävällisyys. Toimitamme tulostimet ja monitoimilaitteet ylläpitosopimuksena, joka sisältää myös huollot ja värikasetit.

 • Monitoimilaitteet
 • Tulostus- ja skannausratkaisut
 • Laitteet tuotantotulostuksen tarpeeseen

Asiantuntijapalvelut

Anna Frendyn ammattilaisten toimia neuvonantajina liiketoimintasi hyödyksi.

Asiantuntijamme ovat aina valmiina jakamaan laajaa osaamistaan bisneksesi kehittämiseksi. He toteuttavat IT-ulkoistukset vahvalla ammattitaidolla sekä kulkevat rinnallasi kun tarvitset konsultointia tai apua projektin läpiviemisessä. Saat meiltä myös tarvittavat koulutukset yrityksesi henkilöstölle.

 • Parhaiden asiantuntijoiden apu käytössäsi
 • Konsultointi- ja projektipalvelut sekä koulutus
 • IT-ulkoistusratkaisut

Mutkaton hybridityö

Töitä tehdään jatkossa niin toimistolla kuin mökkilaiturillakin. Meidän tuellamme huomioit työntekijöidesi liikkuvuuden laitteiden, etäyhteyksien, pilvipalveluiden ja tietoturvan näkökulmasta. Varmistamme, että tiimisi voivat työskennellä saumattomasti eri järjestelmien välillä, eikä energiaa kulu epätoivoiseen hiusten haromiseen.

Liike-elämänlaadun parantaminen

Hyvä IT tuottaa tyytyväisiä työntekijöitä, ja työntekijätyytyväisyys puolestaan näkyy liiketoimintasi kannalta tärkeimmän viivan alla. Kun digitalisaatioahdistus iskee, me olemme täällä pyyhkimässä hermostuksen hikikarpalot otsaltasi. Valjastamme modernin IT:n yrityksesi kilpailueduksi, jonka avulla virität tehokkuuden, tuottavuuden ja työnilon tappiin.