Parempaa liike-elämänlaatua oikealla tekniikalla!

Ota Frendyt IT-kavereiksesi, niin sisäistämme bisneksesi ja tuomme oikean tekniikan pöytään.

Tuottavan tietotyön kolme kulmakiveä

1. Henkilökohtainen IT

Tietotyöntekijälle tehoa ja iloa. Tuomme tietotyöntekijälle tarvittavat laitteet ja ohjelmistot, opastamme tekniikan käytössä ja varmistamme työarjen sujuvuuden IT-tukemme avulla – tarpeen mukaan niin etänä kuin lähellä luonasi.

2. Yrityksen yhteinen IT

Yksittäisen tietotyöntekijän tai tiimin työ on juuri niin sujuvaa, kuin heidän yhteinen työskentely-ympäristönsä – toimisto, koti tai kahvila – sen mahdollistaa. Nykypäivän hybridityössä tiedon on oltava oikeiden henkilöiden saatavilla ajasta ja paikasta riippumatta.

3. IT-riskienhallinta

Me Frendyt huolehdimme puolestasi kaikista tietoturvaan, varmistukseen ja muuhun IT-riskienhallintaan liittyvistä mutkista, jotta sinä ja työntekijäsi voitte nukkua yönne rauhassa.
Ota yhteyttä

Ratkaisumme

Mutkaton hybridityö

Töitä tehdään jatkossa niin toimistolla kuin mökkilaiturillakin. Meidän tuellamme huomioit työntekijöidesi liikkuvuuden laitteiden, etäyhteyksien, pilvipalveluiden ja tietoturvan näkökulmasta. Varmistamme, että tiimisi voivat työskennellä saumattomasti eri järjestelmien välillä, eikä energiaa kulu epätoivoiseen hiusten haromiseen.

Liike-elämänlaadun parantaminen

Hyvä IT tuottaa tyytyväisiä työntekijöitä, ja työntekijätyytyväisyys puolestaan näkyy liiketoimintasi kannalta tärkeimmän viivan alla. Kun digitalisaatioahdistus iskee, me olemme täällä pyyhkimässä hermostuksen hikikarpalot otsaltasi. Valjastamme modernin IT:n yrityksesi kilpailueduksi, jonka avulla virität tehokkuuden, tuottavuuden ja työnilon tappiin.