IT-ulkoistus- ja asiantuntijapalvelut

Frendyn asiantuntijat toimivat tukenasi yrityksesi IT-arkkitehtuurin suunnittelussa. Yrityksen liiketoiminta kukoistaa, kun toimimaton IT ei enää ole pullonkaulana liiketoiminnan muutoksissa.

Asiantuntijamme toteuttavat kaiken kokoiset IT-arkkitehtuurin muutokset vahvalla ammattitaidolla, projektoivat tarpeelliset muutokset ja vievät projektit maaliin sovitusti. Saat meiltä myös tarvittavat koulutukset yrityksesi henkilöstölle.

  • Parhaiden asiantuntijoiden apu käytössäsi
  • Konsultointi- ja projektipalvelut sekä koulutus
  • Yrityksesi tarpeeseen optimoidut IT-ulkoistusratkaisut

Frendy on paras IT-ulkoistuskaverisi

Haukkaako IT:n ylläpito liian suuren osan yrityksen ajankäytöstä ja budjetista? Tuntuuko, että kokonaisuus ei ole kenenkään vastuulla, ja IT-asioita hoidetaan, kun muulta työltä ehditään? Vai ottaako liiketoimintasi kenties ensiaskeleitaan, ja IT:n hoitoon kaivataan osaavaa kättä alkumetreiltä lähtien.

Yrityksen IT-toimintojen ulkoistaminen Frendyn hoitoon säästää aikaa, rahaa ja hermoja. Frendyn IT-kavereiden joukosta löydät kokeneet ammattilaiset IT:n joka osa-alueelle, ja Frendystä saat IT-matkalle mukaasi aidon ja välittävän kumppanin, jolle asiakkaan liiketoiminnan hyvinvointi on ykkösasia.

IT-ulkoistus sopii kaikille yrityksille

IT-ulkoistuksesta hyötyvät kaiken kokoiset yritykset toimialasta ja sijainnista riippumatta. Ulkoistaminen tuo yritykselle lisää osaamista ja resursseja IT:n ylläpitoon ja kehittämiseen, ja vapauttaa näin energiaa ja keskittymistä yrityksen ydintoimintojen hoitoon.

Ulkoistus voidaan toteuttaa osa- tai kokonaisulkoistuksena yrityksen tarpeista riippuen. Osittaisessa ulkoistuksessa otamme haltuun yhden tai useamman IT-osa-alueen, jolloin vastuu IT:n kehittämisestä säilyy vielä yrityksellä itsellään. Kokonaisulkoistuksessa hallinnassamme on yrityksen koko IT-ympäristö, ja annamme täyden panoksemme sen kehittämiseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Frendy IT-ulkoistuskumppanina

Tutustumme asiakkaan liiketoiminnan ja IT-käyttäjien tarpeisiin kokonaisvaltaisesti, ja etsimme aina aidosti asiakasta hyödyttävän ratkaisun.
Tuomme mukanamme Frendyn huippuosaamisen sekä ajankohtaisimmat tuotteet ja teknologian sekä autamme ennakoimaan kuluja ja pitämään budjetin suunnitelluissa raameissa.
Emme tyydy vain korjaamaan IT-ympäristön haasteita, vaan etsimme ongelman juurisyyn, hoidamme sen kuntoon ja pidämme huolta, että se ei toistu.
Toimimme asiakkaan IT-kumppanina sanan varsinaisessa merkityksessä: Yhteistyö Frendyn kanssa ei toteudu vain asiakas-palveluntarjoaja tasolla, vaan se on kokonaisvaltaista ja tulevaisuuteen tähtäävää asiakkaan ja liiketoiminnan rinnalla kulkemista.


Tutustu myös muihin Frendyn tarjoamiin palveluihin: