IT-ulkoistus- ja asiantuntijapalvelut

Frendyn asiantuntijat toimivat tukenasi yrityksesi IT-arkkitehtuurin suunnittelussa. Yrityksen liiketoiminta kukoistaa, kun toimimaton IT ei enää ole pullonkaulana liiketoiminnan muutoksissa.

Asiantuntijamme toteuttavat kaiken kokoiset IT-arkkitehtuurin muutokset vahvalla ammattitaidolla, projektoivat tarpeelliset muutokset ja vievät projektit maaliin sovitusti. Saat meiltä myös tarvittavat koulutukset yrityksesi henkilöstölle.

  • Parhaiden asiantuntijoiden apu käytössäsi
  • Konsultointi- ja projektipalvelut sekä koulutus
  • Yrityksesi tarpeeseen optimoidut IT-ulkoistusratkaisut

Frendy on paras IT-ulkoistuskaverisi

Haukkaako IT:n ylläpito liian suuren osan yrityksen ajankäytöstä ja budjetista? Tuntuuko, että kokonaisuus ei ole kenenkään vastuulla, ja IT-asioita hoidetaan, kun muulta työltä ehditään? Vai ottaako liiketoimintasi kenties ensiaskeleitaan, ja IT:n hoitoon kaivataan osaavaa kättä alkumetreiltä lähtien.

Yrityksen IT-toimintojen ulkoistaminen Frendyn hoitoon säästää aikaa, rahaa ja hermoja. Frendyn IT-kavereiden joukosta löydät kokeneet ammattilaiset IT:n joka osa-alueelle, ja Frendystä saat IT-matkalle mukaasi aidon ja välittävän kumppanin, jolle asiakkaan liiketoiminnan hyvinvointi on ykkösasia.

IT-ulkoistus sopii kaikille yrityksille

IT-ulkoistuksesta hyötyvät kaiken kokoiset yritykset toimialasta ja sijainnista riippumatta. Ulkoistaminen tuo yritykselle lisää osaamista ja resursseja IT:n ylläpitoon ja kehittämiseen, ja vapauttaa näin energiaa ja keskittymistä yrityksen ydintoimintojen hoitoon.

Ulkoistus voidaan toteuttaa osa- tai kokonaisulkoistuksena yrityksen tarpeista riippuen. Osittaisessa ulkoistuksessa otamme haltuun yhden tai useamman IT-osa-alueen, jolloin vastuu IT:n kehittämisestä säilyy vielä yrityksellä itsellään. Kokonaisulkoistuksessa hallinnassamme on yrityksen koko IT-ympäristö, ja annamme täyden panoksemme sen kehittämiseen yhdessä asiakkaan kanssa.

Frendy IT-ulkoistuskumppanina

  • Tutustumme asiakkaan liiketoiminnan ja IT-käyttäjien tarpeisiin kokonaisvaltaisesti, ja etsimme aina aidosti asiakasta hyödyttävän ratkaisun.
  • Tuomme mukanamme Frendyn huippuosaamisen sekä ajankohtaisimmat tuotteet ja teknologian.
  • Autamme ennakoimaan kuluja ja pitämään budjetin suunnitelluissa raameissa.
  • Emme tyydy vain korjaamaan IT-ympäristön haasteita, vaan etsimme ongelman juurisyyn, hoidamme sen kuntoon ja pidämme huolta, että se ei toistu.
  • Toimimme asiakkaan IT-kumppanina sanan varsinaisessa merkityksessä: Yhteistyö Frendyn kanssa ei toteudu vain asiakas-palveluntarjoaja tasolla, vaan se on kokonaisvaltaista ja tulevaisuuteen tähtäävää asiakkaan ja liiketoiminnan rinnalla kulkemista.

 


 

Tutustu myös muihin Frendyn tarjoamiin palveluihin: