IT-palvelutalo Frendy vahvistaa osaamistaan julkisissa pilviteknologioissa ostamalla CloudNown osakekannan

Frendy jatkaa vahvaa kasvuaan ostamalla CloudNow IT Oy:n osakekannan kokonaisuudessaan. CloudNown tiimi vahvistaa Frendyn osaamista julkisissa pilvipalveluissa vastaten asiakkaidemme kasvavaan kysyntään pilvisiirtymissä – erityisesti Microsoftin teknologioissa. CloudNown nykyiset asiakkaat taas saavat Frendyltä entistä leveämmät hartiat IT-palveluihin läpi Suomen. Frendyn liikevaihto on noin 65 miljoonaa euroa ja yhtiö työllistää jatkossa noin 370 IT-osaajaa. 

Kun joukko IT:n kärkikavereita yhdisti voimansa kesäkuussa 2021 syntyi Frendy, valtakunnallisesti paikallinen IT-talo. Frendy on olemassa, jotta menestyvien PK-yritysten ei itse tarvitse olla IT-asiantuntijoita. Frendyn tehtävänä on pitää huolta asiakkaidensa liike-elämänlaadusta yhdistämällä bisnesälyä ja teknistä tajua.

CloudNow on suomalainen pilvipalveluihin erikoistunut IT-palveluyritys. CloudNown 15 henkilön tiimi koostuu Microsoftin sertifioiduista asiantuntijoista, joiden ydinosaamista ovat asiakkaiden siirtymät julkisen pilven skaalautuviin ratkaisuihin sekä pilvipohjaisten ympäristöjen ylläpito.

Frendyn toimitusjohtaja Mikko Peltonen kommentoi:

”Me Frendyssä haluamme olla asiakkaidemme luottokumppani moderneissa IT-palveluissa. Meille on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää asiakkaidemme liiketoiminta ja suunnitella sitä parhaiten palveleva IT-arkkitehtuuri huomioiden nykypäivän keskeiset näkökulmat: Käyttäjäystävällisyys, tietoturva, jatkuvuus ja skaalautuvuus. Kasvavissa määrin julkiset pilvipalvelut ovatkin keskeinen osa asiakkaidemme IT-ympäristöjä – erityisesti kun nykyisen ympäristön modernisointi tulee esimerkiksi tietoturvan tai hybridityön tähden ajankohtaiseksi. Vahvistamme CloudNow-kaupan myötä osaamistamme Microsoft Azuren käyttöönotoissa, kehityksessä ja ylläpidossa sekä muissa Microsoftin ratkaisuissa mm. tietoturvan, laitehallinnan ja modernin tietotyön saralla.

Tutustuessamme CloudNown omistajien kanssa huomasimme nopeasti, että jaamme saman arvomaailman ja näkemyksen modernista IT-palvelukumppanista. Odotan innolla, että henkilöstömme pääsevät yhdistämään osaamistaan – Frendyn asiakkaat saavat lisää julkisten pilviteknologioiden osaamista ja CloudNown asiakkaat leveämmät hartiat IT-palveluille Ympäri Suomen.”

Yhdistymisellä ei ole vaikutusta asiakas-, henkilöstö- tai kumppanisuhteisiin; yhdistyvien yritysten tutut yhteyshenkilöt palvelevat asiakkaita jatkossakin. Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.

 

Lisätietoja: 

Mikko Peltonen
Toimitusjohtaja, Frendy
+358 40 520 1458 / mikko.peltonen@frendy.fi

 

Frendy lyhyesti:  

Liike-elämänlaadusta huolehtiva IT-kaveri

Frendy syntyi vuonna 2021 pitkän linjan IT-yrittäjien huomiosta: Pienten ja keskisuurten yritysten tarpeet IT-palveluille kasvavat tietotyön lisääntymisen myötä, mutta samanaikaisesti kehittyneimmät IT-palvelut ovat usein vain suurimpien yritysten saatavilla. Frendy täyttää tämän tyhjiön palvellen pieniä ja keskisuuria yrityksiä parhaalla mahdollisella osaamisella ja paikallisella tuella läpi Suomen.

Frendy on muodostunut useasta menestyneestä IT-alan asiantuntijayrityksestä, ja tulevaisuuden kasvussa Frendyä tukee pääomasijoittaja Procuritas. Frendyssä työskentelee noin 370 IT-osaajaa, jotka toimivat 21 paikkakunnalta käsin. Frendyn liikevaihto on noin 65 miljoonaa euroa.