Frendyn vaivaton IT-vuokrauspalvelu

Frendy

Tiesitkö, että IT-laitetta ei ole aina välttämätöntä hankkia omaksi? IT-vuokraus on osoittautunut käteväksi vaihtoehdoksi erityisesti tilapäisessä ja lyhytaikaisessa laitetarpeessa, sillä vuokraamalla voidaan tehokkaasti ottaa hyöty irti laitteesta ilman investointia sen hankintaan. Lisäksi laitteiden vuokraaminen on ostamiseen verrattuna ympäristöystävällisempi vaihtoehto.

Frendy on Suomen suurin IT-vuokraustoimittaja, ja vuokrakäyttöön tarkoitettuja laitteita on saatavilla laaja valikoima: kannettavat tietokoneet, iPadit ja iPad-telineet, näytöt, projektorit, oheistuotteet, puhelimet sekä infonäytöt.

Laitevuokraus sopii kaiken kokoisille yrityksille ja yhdistyksille kaikkialla Suomessa kaikenkokoisiin vuokraustarpeisiin. Vuokralaitteita voidaan käyttää monipuolisesti eri käyttötarkoituksiin:

  • Tapahtumatuotannolle mm. messut, koulutus- ja asiakastilaisuudet, pakohuonepelit, kaupunkisuunnistus
  • Yhdistysten ja organisaatioiden pieniin ja suuriin tapahtumiin ja tilaisuuksiin
  • Varalaitteiksi rikkoutuneiden tilalle
  • Kesätyöntekijä-, freelancer- ja projektikäyttöön

Tutustu DocPoint-elokuvafestivaalin järjestäjien kokemukseen sujuvasta IT-laitteiden vuokrauksesta tapahtumakäyttöön. Löydät sen täältä.

Vuokraaminen on yllättävän helppoa

Kuinka itse vuokrausprosessi sitten toimii? Olemme tehneet vuokraamisesta mahdollisimman yksinkertaista: asiakkaan tarvitsee vain valita tarvitsemansa laitteet halutulle ajalle, ja loppu onkin Frendyn hoidossa!

  • Valittuihin vuokralaitteisiin asennetaan tarvittavat ohjelmistot ja ne voidaan brändätä toivotunlaisiksi. Pidämme huolen, että vuokralaitteissa on aina ajantasainen tietoturva.
  • Voimme toimittaa vuokralaitteet nopeallakin aikataululla haluttuun osoitteeseen esimerkiksi suoraan tapahtumapaikalle minne tahansa Suomen kolkkaan.
  • Frendyn tuki on mahdollista saada avuksi tapahtuman ajaksi tarvittaessa paikan päälle.
  • Vuokra-ajan loputtua noudamme laitteet sovitusti. Laitteille tehdään huolellinen tietojen tuhoaminen ennen niiden palautumista vuokrakäyttöön.

Kiinnostuitko Frendyn vaivattomasta IT-vuokrauspalvelusta? Frendy on joustava ja ketterä laitekumppani, jonka kanssa vuokraus sujuu ilman turhia kiemuroita. Kerro meille tarpeesi laitteiden vuokraukseen liittyen, niin otamme sinuun yhteyttä!