Joustava IT-kaveri varmistaa arjen sujuvuuden

Tapahtumatoimisto TAPAUS on tapahtumien tuottamisen mestari. Tuotettuja projekteja on vuosittain lähes 500, eikä hektisessä arjessa saa tulla tilannetta, jossa IT-tuki ei toimisi. Tästä on pitänyt huolen Frendy – TAPAUS hyödyntää Frendyn palveluita hyvin laajasti aina IT-tuesta vuokrauspalveluun.

TAPAUS työllistää tällä hetkellä hieman alle 90 kokoaikaista työntekijää.

– Teemme B2B-tilaisuuksia, asiakastilaisuuksia, henkilöstötilaisuuksia ja kuluttajatapahtumia. Teemme myös paljon messuja, kertoo Production Director Joonas Patama.

– Meillä oli alusta asti tarve tällaiselle kokonaisvaltaiselle kumppanille. Sellaista tilannetta ei saa IT-puolella tulla vastaan, että kun ihmisellämme on hätä, niin hän ei saisi siihen apua. Frendy on vastannut tähän erittäin hyvin, Patama painottaa.

Aikaa oikeille asioille

TAPAUS käyttää paljon Mac-laitteita, joiden IT-tuesta Frendy vastaa. Frendy toimii myös TAPAUKSEN kriittisimmän työkalun, Google-ympäristön, pääkäyttäjänä.

– Me vuokraamme Frendyltä jatkuvasti kalustoa tapahtumiimme. Erityisesti meillä on käyttöä läppäreille ja padeille.

– Kun mietitään onko yhteistyö Frendyn kanssa meille taloudellisesti kannattavaa, vastaus on helppo: Kyllä varmasti on! Jos vaihtoehtona on se, että yrittäisimme itse hallita tätä kokonaisuutta, käyttäisimme aikaa ihan vääriin asioihin, Patama painottaa.

Kaivattu apu aina saatavilla

Frendy on ollut TAPAUKSEN kumppani nyt reilut kaksi vuotta. Pataman kokonaisfiilis yhteistyön suhteen on erinomaisella tasolla.

– Se tarve, mikä meillä yhteistyön alussa oli, on kehittynyt. Yhteistyötä Frendyn kanssa on siis lähitulevaisuudessa tarkoitus vielä laajentaakin.

– Olemme saaneet juuri sen tyyppistä apua, mitä olemme kaivanneetkin, Patama summaa lopuksi.