Yhteistyö Frendyn kanssa vapauttaa osaamisen oikeisiin asioihin

Meyer Turku on aina valinnut yhteistyökumppaninsa tarkoin risteiljöiden valmistusta varten. Nykyään Frendyn väreissä liputtava Wisdomic on pystynyt IT-asioissa tarjoamaan kattavan kokonaisuuden saman katon alta. Yhteistyö on hyvin ihmisläheistä ja asioita voidaan käsitellä ilman turhaa byrokratiaa.

Meyer Turun pääliiketoiminta keskittyy risteilijöiden rakentamiseen.

– Siinä olemme oman alamme huippuja. Risteilijöiden valmistuksessa meille on tärkeää se, että löydämme eri osa-alueiden toteutuksiin oikeat kumppanit, jotta pystymme tekemään yhdessä valmiin tuotteen, painottaa Meyer Turun IT Delivery Manager Jani Anttila.

Vahva ote konesalipalveluihin ja perusinfraan

Kokonaisuuden kannalta on tärkeää myös se, että IT-palveluiden osalta löydetään oikeanlaiset kumppanit. Asiantuntijoita tarvitaan sekä konesalipuolelta että loppukäyttäjän tueksi. Wisdomicin ja Meyer Turun yhteistyö alkoi vuonna 2012.

– Tarvitsimme tuolloin kumppanin, joka pystyisi tarjoamaan meille kaikki perusinfran palvelut niin, ettei meidän tarvitsisi ottaa useampaa toimijaa, muistelee Meyer Turun IT Infrastructure Expert Anne Sajamo.

– Nyt olemme siirtyneet globaalimpaan toimijaan, mutta olemme edelleen erittäin tyytyväisiä osana Frendyä toimivan Wisdomicin konesali- ja asiantuntijapalveluihin, Sajamo jatkaa.

“Voimme luottaa siihen, että päivittäiset asiat pyörivät”

Anttila kuvailee Frendy-yhtiö Wisdomicia kumppanina ihmisläheiseksi. Yhteistyö on ollut mutkatonta ja asioita on voitu käsitellä yhdessä ilman turhaa byrokratiaa.

– Voimme luottaa siihen, että päivittäiset asiat pyörivät ilman Meyerin IT:n osallistumista. Tämä on meille tärkeää, sillä pystymme siten vapauttamaan omia resurssejamme niiden osa-alueiden käyttöön, missä niitä tarvitaan, Anttila summaa.